ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - Κορωνοϊός: Αρνητικά και τα πέντε ύποπτα κρούσματα

Τι αναφέρει ο Υπουργός Υγείας

Αρνητικά και τα πέντε ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ενημέρωσε για τα αποτελέσματα.

«Το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου μας ενημέρωσε πριν από λίγο ότι είναι αρνητικός στον κορωνοϊό ο νεαρός από την Ινδία, που βρίσκεται σε απομόνωση στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Αρνητικά είναι επίσης ακόμη 4 δείγματα. Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό του ΙΝΓΚ για την άμεση ανταπόκριση».

Προηγούμενη ενημέρωση 

Ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνει για πιθανό κρούσμα κορωνοϊού στην Κύπρο. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο κ. Ιωάννου πρόκειται για άνδρα ασιατικής καταγωγής, ο οποίος στις 25/2 επέστρεψε στην Κύπρο από το Μιλάνο.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Υγείας αναφέρει:

Πιθανό κρούσμα για κορωνοϊό παρακολουθείται στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Πρόκειται για άνδρα ασιατικής καταγωγής, ο οποίος στις 25/2 επέστρεψε στην Κύπρο από το Μιλάνο, όπου βρισκόταν για ένα μήνα και πιθανό να ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Βρισκόταν υπό περιορισμό και λάμβανε μέτρα προστασίας. Παρουσίασε πυρετό και γι αυτό μετέβη στο Νοσοκομείο.

Εισήχθη στο θάλαμο αρνητικής πίεσης του Νοσοκομείου Λεμεσού και ακολουθείται η διαδικασία που προβλέπεται από τα σχετικά πρωτόκολλα. Δύο άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή τέθηκαν σε απομόνωση, εν αναμονή των αποτελεσμάτων από το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X