ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυροβολισμοί έξω από στρατόπεδο - Νεαροί έβριζαν στρατιώτες

Θα αξιοποιηθούν εικόνες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και άλλη μαρτυρία για εντοπισμό και σύλληψή τους

ΚΥΠΕ

Η αστυνομία, σε συνεργασία με τις στρατιωτικές αρχές, αναζητεί νεαρούς που φέρονται να μετέβησαν χθες βράδυ έξω από το στρατόπεδο «Χρήστου Κκέλη και Μιλτιάδη Στυλιανού» στην Κισσόνεργα με όχημα και να εξύβρισαν τους φρουρούς του στρατοπέδου.

Σύμφωνα με την καταγγελία στη συνέχεια οι νεαροί αποχώρησαν και λίγο αργότερα ακούσθηκαν τρεις πυροβολισμοί.

Θα αξιοποιηθούν εικόνες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και άλλη μαρτυρία για εντοπισμό και σύλληψή τους.

«Επιβάτης ή οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου φέρεται να έριξε τρεις πυροβολισμούς»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη έξω από το στρατόπεδο στην Πάφο.

Όπως είπε, στην Αστυνομία δόθηκε πληροφορία στις 10.50 ότι άτομο που επέβαινε σε όχημα που περνούσε έξω από στρατόπεδο στην περιοχή της Πάφου, είχε εξυβρίσει τους στρατιώτες και σε σημείο λίγο πιο κάτω από το στρατόπεδο ακούστηκαν στη συνέχεια τρεις πυροβολισμοί.

«Η αστυνομία έχει ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης, γίνονται εξετάσεις για να εντοπιστεί το ακριβές σημείο όπου σύμφωνα με μαρτυρία, επιβάτης ή οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου φέρεται να έριξε τρεις πυροβολισμούς μετά που είχε προηγηθεί εξύβριση των στρατιωτών του συγκεκριμένου στρατοπέδου», είπε. Ο κ. Ανδρέου εξέφρασε την εκτίμηση ότι στη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν εξελίξεις σε σχέση με την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X