ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περίεργες εξαφανίσεις Κύπριων - Δεν εντοπίστηκαν ποτέ (pics)

Δεν έδωσαν κανένα σημείο ζωής

24news team

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει εξαφανίσεις προσώπων, οι οποίοι δεν επέστρεψαν μέχρι στιγμής στην οικία τους ή δεν επικοινώνησαν ποτέ με συγγενικά τους πρόσωπα.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες και των Αρχών δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν και παραμένουν στην λίστα των ελλειπόντων προσώπων. 

Ο λόγος για τους Σάββα Σάββα από την Λεμεσό, Κυριακό Κάννα από την Κοφίνου, Νίκος Θεοδούλου από την Κοφίνου, Ανδρέα Αγαθαγγέλους 77 ετών, από την Λάρνακα, Δημήτρη Γρηγορίου 84 ετών, από Πάφο και Ανδρούλας Παφίτου Φραγκούδη, 69 ετών, από τη Λάρνακα.

ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ - Εξαφανίστηκε από το 2004 

Ο Σάββας ΣΑΒΒΑ από τον Αγ. Αθανάσιο Λ/σού, 33 χρόνων απουσιάζει από την κατοικία του στην Λεμεσό, από τις 5.1.04. Είναι κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70 μ., χρώματος καστανού, ψιλοκουρεμένος.

Φορούσε μαύρο παντελόνι και σακάκι. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Κυριάκος ΚΑΝΝΑΣ (ΣΥΝΕΣΗΣ) - Άφαντος από το 2003

Ο Κυριάκος ΚΑΝΝΑΣ (ΣΥΝΕΣΗΣ) από την Κοφίνου, 28 χρόνων, λείπει από την κατοικία του από τις 15.2.03. Είναι λεπτής σωματικής διάπλασης, με μακριά καστανόξανθά μαλλιά (συνήθως σε κότσο) και λεπτή γενειάδα. Φορούσε παντελόνι τζιν χρώματος μπλε και μαύρη φανέλα.

Νίκος ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ - Από το 2003 εξαφανισμένος

Ο Νίκος ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ (ΣΥΝΕΣΗΣ) από την Κοφίνου, 31 χρόνων, απουσιάζει από την κατοικία του από τις 15.2.03. Είναι κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80 μ. περίπου, με κοντά μαύρα μαλλιά. Φορούσε παντελόνι χρώματος μαύρου, φανέλα και σακάκι σκούρου χρώματος και λαστιχένιες ποδίνες.Το ΤΑΕ Λ/κας εξετάζει.

ΑΝΔΡΕΑ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό του Ανδρέα Αγαθαγγέλου, 77 ετών, από τη Λάρνακα, ο οποίος ελλείπει από την οικία του στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα, από τις 4/7/2019.

Ο 77χρονος περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με γκρίζα κοντά μαλλιά, γκρίζο μούσι και κατά την αναχώρηση του φορούσε γκρίζα φανέλα με καφέ ρίγες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060-66, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟY

Απουσιάζει από την οικία του στην Πάφο από η ώρα 7.40 το πρωί της19ης Δεκεμβρίου 2019 ο Δημήτρης Γρηγορίου, 84 χρόνων. Ο Γρηγορίου περιγράφεται ως ύψους 1,70μ περίπου, εύσωμος με γκρίζα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ανδρούλα Παφίτου Φραγκούδη

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Ανδρούλας Παφίτου Φραγκούδη, 69 ετών, από τη Λάρνακα, η οποία απουσιάζει από τις 17/1/2021. Σύμφωνα με μαρτυρία, η 69χρονη θεάθηκε για τελευταία φορά στην περιοχή Φοινικούδων, όπου εισήλθε στη θάλασσα για κολύμπι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σ.Σ. Το 24news επικοινώνησε με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας και μας ανέφερε πως όλα τα ελλείποντα πρόσωπα είναι αναρτημένα στην σελίδα τους. (Δες ΕΔΩ)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση