ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατροπή με τις συνθήκες τραυματισμού του 20χρονου Ευριπίδη

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

24news team

Ευχάριστα τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 20χρονου Ευριπίδη, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια των επεισοδίων, τα οποία έλαβαν χώρα έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», το βράδυ του Σαββάτου (30/4).

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση όσον αφορά την υγεία του, ο 20χρονος παρουσίασε σημάδια βελτίωσης με αποτέλεσμα να βγει εκτός αναπνευστήρα, ωστόσο, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά σταθερή αφού φέρει εγκαύματα στο 45% του σώματός του.

΄Έτσι τραυματίστηκε ο 20χρονος

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η εικόνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο 20χρονος αφού η Αστυνομία εξασφάλισε σχετική μαρτυρία. Αν και αρχικά, οι αστυνομικές πληροφορίες ανέφεραν πώς τραυματίστηκε από μολότοφ, η οποία ρίχθηκε προς το μέρος του, αυτό φαίνεται να διαψεύδεται.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο 24news, πώς μετά από εξετάσεις και μαρτυρία προκύπτει ότι ο 20χρονος, ο οποίος μένει κοντά στην περιοχή του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος», βγήκε βόλτα με τον σκύλο του και στην προσπάθεια του να κατασβήσει μικρή εστία φωτιάς, πάτησε αντικείμενο, το οποίο αναφλέχτηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Να σημειωθεί ότι οι Αρχές εξετάζουν τι ήταν το εν λόγω αντικείμενο που περιείχε την εύφλεκτη ύλη αφού κατά την διάρκεια των επεισοδίων ρίχθηκαν κροτίδες, φωτοβολίδες και μολότοφ.

Σημειώνεται πώς το αντικείμενο που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του Ευριπίδη, αφέθηκε στο σημείο από οπαδό στην προσπάθεια του να αποφύγει την σύλληψη.

Θυμίζουμε πώς τα έκτροπα σημειώθηκαν λίγο πριν την σέντρα του ποδοσφαιρικού αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», μεταξύ οπαδών της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα. Οι χούλιγκαν έριξαν φωτοβολίδες, κροτίδες και πέτρες με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εστίες φωτιάς και να γίνει χρήση του «Αίαντα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X