ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάνοπλοι αστυνομικοί συνόδευσαν τον «Γλύκα» - Επαφή με κρούσμα

Αναβλήθηκε η δικάσιμος λόγω κορωνοϊού

24news team

Την Πέμπτη (10/12) ήταν προγραμματισμένη νέα δικάσιμος για την υπόθεση της απόπειρας φόνου του Παναγιώτη Παναγιώτου, άλλως «Γλύκας» που διαπράχθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2017.

Τον Παναγιώτου συνόδευσαν από σπίτι του μέχρι το κτήριο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ώστε να παρουσιαστεί στο Κακουργιοδικείο, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έγινε και ανάκληση προσωπικού στον ΟΠΕ Λευκωσίας, υπό τον φόβο διάπραξης εγκληματικής ενέργειας εναντίον του.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, η δικάσιμος αναβλήθηκε και ορίστηκε ως νέα ημερομηνία η 11η Ιανουαρίου 2021. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος της αναβολής ήταν ότι δικηγόρος των κατηγορουμένων δήλωσε ενώπιον Δικαστηρίου ότι έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Θυμίζουμε ότι οι Αλέξης Μαυρομιχάλης και Dydi Rudolf που θεωρούνται ως οι βασικοί ύποπτοι για την υπόθεση, βρίσκονται υπόδικοι στις Κεντρικές Φυλακές, παρά τις όποιες εφέσεις προς το Ανώτατο Δικαστήριο για να αφεθούν ελεύθεροι. Για την εγκληματική ενέργεια που διαπράχθηκε πριν από τρία χρόνια, το θύμα της επίθεσης, «έδωσε» τους δύο προαναφερθέντες τον Ιανουάριο του 2020, ως τα πρόσωπα που ήθελαν να τον βγάλουν από την μέση.

Οι Μαυρομιχάλης και Rudolf αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συνωμοσίας για φόνο, απόπειρα φόνου, κατοχή πυροβόλου όπλου χωρίς άδεια και κατοχή εκρηκτικών υλών χωρίς άδεια.

Οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται ενοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X