ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παγώνει... απόψε η Κύπρος (Live Εικόνα)

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

24news team

Κακοκαιρία επικρατεί τα τελευταία 24ώρα στην Κύπρο αφού σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει προσωρινά την περιοχή. Μάλιστα με βάση την πρόγνωση το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 3 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 5 στα υπόλοιπα παράλια και στους -6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Παράλληλα στα ορεινά, τα ημιορεινά και πιθανό σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού θα σχηματιστεί παγετός.

Η χιονόπτωση στις ορεινές περιοχές του νησιού δημιούργησε ένα πανέμορφο θέαμα που ομολογουμένως μας έλειψε.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας 

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θα παραμείνει ψυχρός. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 3 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 5 στα υπόλοιπα παράλια και στους -6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ημιορεινά και πιθανό σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Το ύψος του χιονιού, στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 13 εκατοστά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση