ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όταν η Natalie μιλούσε για την γυμναστική (vid)

Προέτρεπε τις γυναίκες να αθλούνται

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι πολίτες σε Κύπρο και Ελλάδα τις έρευνες γύρω από την υπόθεση της εξαφάνισης της 34χρονης Αγγλοκύπριας Natalie Christopher.

Η νεαρή κοπέλα μίλησε τελευταία φορά με τον σύντροφό της το πρωί της Δευτέρας και τον ενημέρωσε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος, ότι βρισκόταν για τρέξιμο.

Από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από το στενό φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της Natalie, λάτρευε την γυμναστική.

Μάλιστα τον Νοέμβριο του 2017 η ίδια μίλησε στην σελίδα που διατηρεί, cyprusgirlscan.com, προτρέποντας τις γυναίκες να γυμνάζονται.

 

Το χρονικό

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία η κοπέλα εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας 5 Αυγούστου.

Στην κατάθεση που έδωσε ο σύντροφος της Natalie αναφέρει ότι στις 10:00 το πρωί ξύπνησε και δεν την βρήκε στο δωμάτιο, έπειτα την πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι βγήκε για τρέξιμο.

Το ζευγάρι θα ταξίδευε αεροπορικώς για Κύπρο μέσω Αθήνας, στις 17:00 το απόγευμα, αφού διαμένουν και εργάζονται στο νησί.

Ο 38χρονος όσο περνούσε η ώρα και η Natalie δεν ανταποκρινόταν στις κλήσεις του, τόσο περισσότερο ανησυχούσε, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Στις 12:40 βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου και κατάγγειλε την εξαφάνιση της κοπέλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση