ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ομαδικός βιασμός» - Η selfie που «έσωσε» Ισραηλινό

«Μου είπαν να ντυθώ και μου πέρασαν χειροπέδες»

Ο ντόρος που είχε δημιουργηθεί μετά από την καταγγελία της 19χρονης για ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλίτες έχει προσελκύσει τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Σε δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρεται μαρτυρία ενός εκ των Ισραηλινών.

Πρόκειται για τον Yona Golub που δίνει την δική του εκδοχή για τα όσα βίωσε κατά την διάρκεια της σύλληψής του.

Όπως αναφέρει ο νεαρός, «η αστυνομία χτύπησε την πόρτα, με ξύπνησαν. Μου είπαν να ντυθώ και μου πέρασαν χειροπέδες» προσθέτοντας ότι «μου είπαν ότι συλλαμβάνεσαι διότι είσαι ύποπτος για υπόθεση βιασμού, δεν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται».

Όταν τον μετέφεραν στον αστυνομικό σταθμό, ο Yona ήταν συγχυσμένος καθώς δεν ήξερε τι γινόταν ενώ η φίλη του ήταν τρομοκρατημένη.

Η Daily Mail έδωσε στην δημοσιότητα την φωτογραφία που «έσωσε» τον Ισραηλινό και την έδειξε στους ανακριτές για να αποδείξει ότι εκείνο το βράδυ δεν ήταν με την 19χρονη Βρετανίδα.

Στην εν λόγω φωτογραφία φαίνεται ο νεαρός Ισραηλινός να ξαπλώνει στο κρεβάτι με την φίλη του.

Μεταξύ άλλων ο Yona Golub, αναφέρει ότι η ζωή του έγινε δύσκολη μετά από αυτό το άσχημο περιστατικό ενώ έχασε και την δουλεία του.

Η καταγγελία για ομαδικό βιασμό

Σοκ είχε προκαλέσει το άκουσμα της καταγγελίας της 19χρονης Βρετανίδας η οποία υποστήριζε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 12 Ισραηλινούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κοπέλα προέβη στην καταγγελία γύρω στις 6:00 το πρωί της Τετάρτης (17/7).

Η νεαρή ισχυριζόταν ότι γύρω στις 12:30 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 12 νεαροί από το Ισραήλ την βίασαν εντός του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε, στην Αγία Νάπα.

Η Αστυνομία αφού αξιολόγησε τα στοιχεία προχώρησε στην σύλληψη των 12 νεαρών.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε την Πέμπτη 18 Ιουλίου, οκταήμερη κράτηση στους 12 υπόπτους.

Η απόλυτη ανατροπή

Το πρωί της Κυριακής 28 Ιουλίου η καταγγελία της νεαρής γύρισε μπούμερανγκ εναντίον της αφού σε κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, παραδέχθηκε ότι είχε δώσει ψευδή καταγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη Βρετανίδα φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την θέλησή της με κάποιους εκ των Ισραηλινών, ωστόσο και με βάση τα λεγόμενά της ενοχλήθηκε επειδή κάποιοι άλλοι βιντεογραφούσαν την πράξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση