ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομαδικός βιασμός: «Είχε μώλωπες... σκαρφάλωσε σε παράθυρο»

Σε απευθείας δίκη οι πέντε Ισραηλίτες

24news team

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Αμμοχώστου, παραπέμφθηκαν την Δευτέρα (18/9) οι πέντε Ισραηλίτες, ηλικίας 20 και 19 ετών σχετικά με την υπόθεση ομαδικού βιασμού 20χρονης Βρετανίδας που διαπράχθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα.

Το δικαστήριο όρισε την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας για τις 5/10.

Οι πέντε Ισραηλίτες αντιμετωπίζουν αδικήματα που αφορούν βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση δια διείσδυσης, συνουσία δια της βίας, εξαναγκασμό σε διάπραξη συνουσίας ή άλλων πράξεων σεξουαλικού χαρακτήρα, άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας, σεξουαλική παρενόχληση και απαγωγή.

Σε δημοσίευμα της «Daily Mail», αναφέρει πως τα νεαρά άτομα εξακολουθούν να αρνούνται τον βιασμό της 20χρονης, επιμένοντας πως ήρθαν σε επαφή μαζί της με την θέλησή της.

Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο, το θύμα, είχε μώλωπες και τραύματα που συνάδουν με την επίθεση που δέχθηκε, σημειώνοντας πως πολλά μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου ήταν μάρτυρες της φερόμενης επίθεσης και αναμένεται να καταθέσουν κατά την διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, μέλη του προσωπικού είδαν την νεαρή να προσπαθεί να ξεφύγει σκαρφαλώνοντας σε παράθυρο στον δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου.

Επιπλέον σε ιατροδικαστική έρευνα στο δωμάτιο όπου έγινε η επίθεση βρέθηκαν ίχνη αίματος στο πάτωμα και σε σεντόνια στο κρεβάτι.
Υπενθυμίζεται πως η 20χρονη, ισχυρίστηκε ότι την Κυριακή (3/9), την πλησίασε ένα πρόσωπο στην πισίνα του ξενοδοχείου και στην συνέχεια πήγαν στο δωμάτιο. Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, στη συνέχεια εμφανίστηκαν τα υπόλοιπα τέσσερα πρόσωπα και την βίασαν.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση