ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι δρόμοι που θα κλείσουν για την στρατιωτική παρέλαση

Όλες οι πληροφορίες

1η Οκτωβρίου σήμερα και η Κύπρος, γιορτάζει την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της. Στο πλαίσιο των εορτασμών, στις 11π.μ., στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ στο Στρόβολο, θα πραγματοποιηθεί στρατιωτική παρέλαση.

Λόγω της πραγματοποίησης της παρέλασης, θα κλείσουν προσωρινά για την τροχαία κίνηση οι ακόλουθοι δρόμοι:

Το τμήμα της λεωφόρου Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, από τη διασταύρωση με τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μέχρι τη διασταύρωση με τη λεωφόρο Αθαλάσσας, μεταξύ των ωρών 07:00 – 13:30.

Το τμήμα της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, από τον κυκλικό κόμβο Τσερίου, μέχρι τη διασταύρωση με τη λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄ Ιωσήφ, μεταξύ των ωρών 05:30 – 13:00.

Το τμήμα της οδού Δημήτρη Βικέλα, από τη διασταύρωση με τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μέχρι τον μικρό κυκλικό κόμβο με τη λεωφόρο Ανεξαρτησίας (ΓΣΠ), μεταξύ των ωρών 05:30 – 13:00.

Το τμήμα της οδού Περικλεούς, από τη διασταύρωση με τη λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄ Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με την οδό Γιαννιτσών, μεταξύ των ωρών 09:00 – 13:00.

Το τμήμα της λεωφόρου Σταυρού από τη διασταύρωση με τη λεωφόρο Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με την οδό Γιαννιτσών, μεταξύ των ωρών 09:00-13:30.

Επίσης από η ώρα 09:00 μέχρι τις 13:30, θα αποκοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων, στο τμήμα της λεωφόρου Αθαλάσσας, από τη διασταύρωση με τη λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄ Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με τη λεωφόρο Λεμεσού, προκειμένου να διευκολυνθεί η αποχώρηση όλων των μηχανοκίνητων και πεζοπόρων τμημάτων που θα πάρουν μέρος στην παρέλαση.

Προτρέπονται οι οδηγοί κατά τη διάρκεια των πιο πάνω αποκοπών να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Να σημειωθεί ότι, φέτος λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19, η παρέλαση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κοινού.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο και στις κύριες αρτηρίες του, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Οι οδηγοί, προτρέπονται πάντοτε να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, προς αποφυγή οποιωνδήποτε δυσάρεστων καταστάσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X