ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι 3 Κύπριοι που καταζητούνται και «εξαφανίστηκαν» - Από τους πιο επικίνδυνους ο ένας (pics)

Τι έκαναν οι τρεις και τους ψάχνει η Αστυνομία

24news team

Την τελευταία περίπου βδομάδα, τρεις Κύπριοι έχουν μπει στο… μάτι της Αστυνομίας και καταζητούνται για διάφορα αδικήματα που φέρονται να έχουν διαπράξει.

Μάλιστα, η φωτογραφία και τα στοιχεία τους έχουν δοθεί στη δημοσιότητα με σκοπό να εντοπιστούν κάτι που μέχρι τη Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, δεν έχει γίνει κατορθωτό.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των τριών Κύπριων που καταζητούνται είναι και ο 35χρονος Φραγκίσκου που θεωρείται από τις Αρχές από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς στο νησί. Είναι ο κατάδικος που κατάφερε να αποδράσει από όχημα λειτουργού της Αγίας Σκέπης την ώρα που οδηγείτο πίσω στις Κεντρικές Φυλακές.


35χρονος δραπέτης: Από τους πιο επικίνδυνους στην Κύπρο ο Φραγκίσκου


Επίσης, σημαντικό να αναφερθεί ότι η Αστυνομία, χαρακτηρίζει στην ανακοίνωσή της τον Παναγιώτη Δημητρίου, τον δεύτερο από τους τρεις καταζητούμενους, ως επιθετικό και απρόβλεπτο.

Να αναφέρουμε ότι τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των πιο κάτω προσώπων είναι αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου, ενώ το 24news επιβεβαίωσε και από λειτουργό του Γραφείου Τύπου της Δύναμης ότι ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί.

Οι 3 καταζητούμενοι και τι έκαναν

Μάριος Ιωάννου

Η Αστυνομία καταζητεί τον Μάριο Ιωάννου, 38 χρόνων από τη Λευκωσία, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, που διαπράχθηκε στην επαρχία Λευκωσίας, μεταξύ 14/8-29/9/2021.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Παναγιώτης Δημητρίου 

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Παναγιώτη Δημητρίου, 40 ετών, κάτοικος Λάρνακας, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κτηρίου, κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 1 ης και 20 ης Σεπτεμβρίου 2021, στη Λάρνακας. Εναντίον του εκκρεμούν επίσης δικαστικά εντάλματα για μη παρουσίαση στο Δικαστήριο.

Ο καταζητούμενος περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ. περίπου. Ενώ φέρεται να είναι επιθετικός και απρόβλεπτος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060 ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ράτζα Φραγκίσκου

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 35 ετών, ο οποίος καταζητείται σχετικά με υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Ράτζα Φραγκίσκου, έτος γέννησης 1986, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου υπόπτου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 35χρονος καταζητούμενος ακολουθούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε θεραπευτική κοινότητα, μετά και από δική του αίτηση, υποχρεωτικό πρόγραμμα απεξάρτησης, ενώ για τους σκοπούς του προγράμματος θεραπείας, είχε ανασταλεί με δικαστικό διάταγμα η ποινή φυλάκισης που του είχε επιβληθεί, σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών.

Γύρω στις 11:00 πριν το μεσημέρι της Πέμπτης, 04 Νοεμβρίου, 2021, ενώ ο 35χρονος επέβαινε σε ιδιωτικό όχημα που οδηγούσε μέλος της θεραπευτικής κοινότητας, στο σημείο της διαδρομής τους, παρά τη συμβολή του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας με τη λεωφόρο Αθαλάσσας και τη λεωφόρο Λεμεσού, στην είσοδο της Λευκωσίας, εξήλθε του οχήματος, που βρισκόταν σε στάση στα φώτα τροχαίας της συμβολής, και τράπηκε σε φυγή, παραβιάζοντας τους όρους αναστολής της ποινής φυλάκισης του και του υποχρεωτικού προγράμματος απεξάρτησης και θεραπείας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X