ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στο Γέρι: Τι έδειξε η νεκροτομή για τον άτυχο 12χρονο

Φρίκη προκαλεί η δολοφονία του παιδιού από την μάνα του

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση της μάνας που σκότωσε το ίδιο της το παιδί, με το παγκύπριο να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.

Η νεκροτομή

Πολλαπλά τραύματα ήταν η αιτία θανάτου του 12χρονου παιδιού σύμφωνα με την νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του από τον ιατροδικαστή, Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες το σοβαρότερο τραύμα που δέχθηκε το παιδί ήταν στον λαιμό.

Οδηγείται στο ψυχιατρείο η μητέρα

Σε επικοινωνία του 24News με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκωσίας Γιαννάκη Χαραλάμπους μας ενημέρωσε ότι εντός της ημέρας η 40χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας μετά από εξέταση της από γιατρό, ο οποίο έκρινε αναγκαία την μεταφορά της.

Υπενθυμίζεται ότι η 40χρονη παραδέχθηκε την διάπραξη του εγκλήματος και εναντίον της εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης το οποίο δεν έχει εκτελεστεί λόγω της κατάστασης της της υγείας της μετά το χειρουργείο η οποία κρίνεται ως σταθερή.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Χθες Πέμπτη (29/08) γύρω στις 14:10 σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτο Σάηλο η Αστυνομία δέχθηκε κλήση για ένα πτώμα και ένα τραυματία στο Γέρι. Η μητέρα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία σε σοβαρή κατάσταση και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Πηγές αναφέρουν ότι ο άτυχος 12χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι με τραύματα σε πολλά σημεία του σώματος του με σοβαρότερο αυτό στο λαιμό που φέρεται να προκλήθηκαν από αιχμηρά αντικείμενα που βρέθηκαν στην σκηνή και συγκεκριμένα όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές μαχαίρι. Η 40χρονη μητέρα του 12χρονου εντοπίστηκε τραυματισμένη στο σαλόνι του διαμερίσματος.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και η υπηρεσία εκπαιδευτικής ψυχολογίας του Υπουργείου Παιδεία.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται την Παρασκευή λειτουργοί θα είναι διαθέσιμοι από τις 9:00 το πρωί στο Β' Δημοτικό Σχολείο Γερίου για όσους γονείς και παιδιά επιθυμούν να έχουν συμβουλευτική στήριξη για το θέμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση