ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Σάκκος και τα σκληρά ναρκωτικά που οδήγησαν τον 18χρονο στον θάνατο

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Με σοβαρότερη την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, παραπέμφθηκε σήμερα ενώπιον Κακουργιοδικείου, το οποίο θα συνεδριάσει στις 27 Φεβρουαρίου 2020, 40χρονος Ε/κ που συνελήφθη για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του 18χρονου, που απεβίωσε στις 14 Ιουνίου 2018, μετά από ανακοπή καρδίας, λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Ο 40χρονος είναι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στο Τραχώνι, από την οποίαν ο άτυχος 18χρονος προμηθεύτηκε την ναρκωτική ουσία MDMA (τύπου έκσταση), στις 10 Ιουνίου 2018 και εναντίον του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε στις 17 Οκτωβρίου από τις ολλανδικές αρχές.

Μεταφέρθηκε την περασμένη Δευτέρα στην Κύπρο, από μέλη της Αστυνομίας και εναντίον του είχε εκδοθεί διάταγμα τριήμερης προσωποκράτησης, το οποίο έληξε σήμερα, ενώ παράλληλα ο φάκελος της υπόθεσης ολοκληρώθηκε και η υπόθεση καταχωρήθηκε σήμερα για εκδίκαση της από το Κακουργιοδικείο.

Ο ίδιος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, λόγω αδιαθεσίας, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στον ειδικό χώρο κράτησης ασθενών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, εν αναμονή της απόφασης του Επαρχιακού Δικαστηρίου για το κατά πόσο θα συνεχιστεί ή όχι η κράτηση του.

Το δικαστήριο επεφύλαξε να ανακοινώσει την απόφαση του για την κράτηση του 40χρονου την ερχόμενη Τρίτη, 12 Νοεμβρίου, λόγω της ένστασης της υπεράσπισης για περαιτέρω κράτηση του και του προχωρημένου της ώρας.

Εναντίον του διερευνάται υπόθεση ανθρωποκτονίας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας, κατοχής, χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και αμελείς και επικίνδυνες πράξεις που προκαλούν σωματική βλάβη.

Για την ίδια υπόθεση εκκρεμεί, ενώπιον του Κακουργιοδικείου, η δίκη 40χρονου Σύρου και 26χρονου Αιγύπτιου, με τον τελευταίο να έχει αναγνωριστεί ως το άτομο που πούλησε στον 18χρονο τα ναρκωτικά στην καφετέρια, που διαχειριζόταν ο 40χρονος Σύρος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης, μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών στο υποστατικό, λίγες μέρες νωρίτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X