ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Όμιλος SppMedia ανοίγει τις πόρτες του στη διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων

Eίμαστε έτοιμοι πλέον να μεταφέρουμε τη δημιουργικότητα και τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζουν τις εκδηλώσεις της SppMedia, στην εταιρεία ή στους πελάτες σας

Δελτίο Τύπου

Είκοσι δύο χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωση της εκδήλωσης «Man of the Υear Awards», του θεσμού που άλλαξε για πάντα την εμπειρία εκδηλώσεων στην Κύπρο, ο όμιλος SppMedia ανοίγει τις πόρτες του στη διοργάνωση εταιρικών και θεματικών εκδηλώσεων. Συνέδρια, βραβεύσεις, λανσαρίσματα, εταιρικές συναντήσεις ή πάρτι, φεστιβάλ, fashion events, δείπνα, είμαστε έτοιμοι πλέον να μεταφέρουμε τη δημιουργικότητα και τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζουν τις εκδηλώσεις της SppMedia, στην εταιρεία ή στους πελάτες σας.

Για είκοσι δύο χρόνια, στην SppMedia δεν κάνουμε απλά εκδηλώσεις, αλλά δημιουργούμε εμπειρίες που καθορίζουν την κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή της χώρας. Πλέον, αυτή η μοναδική τεχνογνωσία και ο επαγγελματισμός είναι διαθέσιμα για όλη την αγορά, αφού το τμήμα μας SppMedia EVENTS πέραν της παραγωγής και εκτέλεσης της εκδήλωσής σας, φροντίζει το branding, τη δημιουργία περιεχομένου, τη διαχείριση των social media, την τεχνολογική υποστήριξη, αλλά και την εγγυημένη προβολή, όπου αυτό είναι αναγκαίο.

Το πορτοφόλιό μας, που περιλαμβάνει ορισμένες από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της χώρας, όπως είναι το Digital Agenda Cyprus Summit, το Cocktail Festival, η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων, το Man of the Υear Αwards, τα Βραβεία Γαστρονόμος και άλλα, είναι εγγύηση για εσάς και τους πελάτες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sppmedia.com/events

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X