ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δρ.Πάνος: Το «σχέδιο νίκης» θα... νικήσει τον ιό

Τι είναι το Σχέδιο Νίκη που εισηγείται ο Δρ. Πάνος

Για την πρότασή του σχετικά με το πώς μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια οι εργαζομένοι στους χώρους εργασίας αλλά και τον τρόπο που μπορεί να διαπιστωθεί ότι κάποιος είναι αρνητικός στον ιό, μίλησε ο Δρ.Πάνος.

Ο Καθηγητής Παθολογίας και Λοιμοξιωλόγος, μίλησε στην εκπομπή του Alpha Κύπρου, «Alpha Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο «Σχέδιο Νίκη», μια πρόταση που ο ίδιος έχει καταθέσει, σημειώνοντας ανάμεσα σε άλλα πως ο εβδομαδιαίος έλεγχος είναι η πιο ασφαλής οδός μέχρι την ολοκλήρωση των εμβολιασμών. 

«Θα πρέπει να ελέγχεται σταδιακά ανά εβδομάδα ο κάθε ένας που θα επιστρέφει στις δουλειές του για αυτό κατά την άποψή μου είναι ο μόνος τρόπος να τεκμηριώνει κάποιος ότι είναι αρνητικός στον ιό και μπορεί να εργάζεται ή σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με κοινό. Έχω καταθέσει ακόμη ένα σχέδιο το οποίο ονόμασα "σχέδιο νίκης" με κάποιους συνεργάτες. Ουσιαστικά ο καθε ένας που θα επιστρέψει στις δουλειάς του όταν ολοκληρωθεί η επιτυχία να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία, θα πρέπει να έχει ένα πιστοποιητικό με δυο διαδοχικές βδομάδες αρνητικού τεστ».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X