ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο κορωνοϊός δεν στάθηκε εμπόδιο! Έκαναν την νύκτα - μέρα στην Λακατάμια (vid)

Αλλιώτικο και άκρως διαφορετικό το φετινό Πάσχα

Αλλιώτικο και άκρως διαφορετικό είναι το φετινό Πάσχα, υπό την σκιά του νέου κορωνοϊού , COVID-19.  Κάποια, ωστόσο, έθιμα ήταν και φέτος εδώ!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε το 24news, κάτοικοι στην περιοχή της Λακατάμιας, έκαναν την νύκτα - μέρα, με βεγγαλικά.

Εξάλλου σε 79 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία για παραβίαση του διατάγματος της Κυβέρνησης σε σχέση με την απαγόρευση των αχρείαστων διακινήσεων.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία παγκύπρια διενήργησε 4083 ελέγχους από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 6:00 το πρωί, με αποτέλεσμα να προκύψουν 79 καταγγελίες.


«Έφτιαχνε φλαούνες με την οικογένεια της... Μετά την ανακοίνωση πανικοβλήθηκε, έκλαιγε»


Κατά επαρχία, στη Λευκωσία έγιναν 976 έλεγχοι και υπήρξαν 31 καταγγελίες, στη Λεμεσό έγιναν 815 έλεγχοι και προέκυψαν 20 καταγγελίες, στη Λάρνακα σε 311 ελέγχους και 16 καταγγελίες, στην Πάφο διενεργήθηκαν 569 έλεγχοι με 2 καταγγελίες, ενώ στην ελεύθερη Αμμόχωστο σε 124 ελέγχους έγιναν 7 καταγγελίες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ανακοίνωση της αναφέρει ότι με αφορμή το βράδυ της Ανάστασης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε συνολικά 61 πυρκαγιές.

Πέντε πυρκαγιές αφορούσαν σωρούς από ξύλα (Λαμπρατζιές) στην Επαρχία Λάρνακας και οι άλλες 56 πυρκαγιές , αφορούσαν στάση λεωφορείου, δέντρα, ξύλινο πάσσαλο, σκυβαλοδοχεία, κάδους ανακύκλωσης υλικών, ελαστικά και άλλα άχρηστα υλικά και ξύλα ως ακολούθως στις πιο κάτω Επαρχίες :
Λευκωσία - 29
Λεμεσός - 17
Λάρνακα -4
Ε.Μ.Α.Κ. - 2

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση