ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Nieuw Statendam Κρουαζιέρα κομψότητας και άνεσης

Παρουσίαση του πλοίου από την Cruise.com.cy στην Λεμεσό

Δελτίο Τύπου

Ένα από τα ομορφότερα πλοία της Holland America Line έπλευσε στα νερά της Κύπρου πρόσφατα, με το επιβλητικό μέγεθος και τον σχεδιασμό να τραβάει όλα τα βλέμματα. Κύπριοι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πλοίο ms Nieuw Statendam και τα δρομολόγια του για το 2024, αλλά και την εμπειρία της κρουαζιέρας με την Holland America Line.

H Holland America Line είναι μια premium εταιρεία κρουαζιέρας που εδώ και 150 χρόνια προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία σε μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, με πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Με στόλο 11 σύγχρονα πλοία, η Holland America Line προσφέρει πάνω από 500 δρομολόγια το χρόνο σε όλο τον κόσμο. Οι κρουαζιέρες της περιλαμβάνουν συναρπαστικά ταξίδια σε Καραϊβική, Αλάσκα, Ευρώπη, Μεξικό, Νότια Αμερική, Κανάλι Παναμά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Ασία, καθώς και μοναδικά ταξίδια στον Αμαζόνιο και την Ανταρκτική.

Το Nieuw Statendam ναυπηγήθηκε στα ιταλικά Fincantieri Marghera και παραδόθηκε το Δεκέμβριο του 2018 στην Holland America Line. Οι επισκέπτες πάνω στο ms Nieuw Statendam θα λατρέψουν όλους τους εσωτερικούς χώρους του, οι οποίοι σχεδιάστηκαν από τον φημισμένο Adam D. Tihany και τον θρυλικό αρχιτέκτονα πλοίων Bjørn Storbraaten. Το πλοίο παρουσιάζει όλα τα νέα στοιχεία της τάξης Pinnacle-class όπως: μεγάλους φωτεινούς χώρους και πολυτελείς εσωτερικούς χώρους εμπνευσμένους από τις καμπύλες μουσικών οργάνων.

Με 12 καταστρώματα, 1,339 καμπίνες (280 εσωτερικές και 1,059 εξωτερικές) και μέγιστη χωρητικότητα 2,666 επιβατών και 1,025 μέλη πληρώματος, το Nieuw Statendam προσφέρει πολυτέλεια, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, άνεση και εξαιρετικό φαγητό.

Ο αγαπημένος χώρος των περισσοτέρων επιβατών είναι το Lido Market με μπουφέ με γεύσεις απ’ όλον τον κόσμο, σαλάτες, γλυκά και ροφήματα ενώ λειτουργεί από τις 6 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα.

Για τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας υπάρχει το εστιατόριο Tamarind, ενώ μέσα στο χώρο βρίσκεται το Nami Sushi που έχει επιμεληθεί ο διάσημος σεφ Andy Matsuda. Τέλος, στην κεντρική πισίνα υπάρχουν δύο δημοφιλείς χώροι, το Dive-In για σάντουιτς, πίτσες, και nachos, και το Gelato που διαθέτει ποικιλία λαχταριστών παγωτών ενώ ακριβώς από πάνω τους βρίσκεται το New York Deli & Pizza το οποίο εκτός από πίτσες και σάντουιτς, διαθέτει φρουτοσαλάτες και ροφήματα.

Ένας πρωτότυπος χώρος στο πλοίο είναι το Blend όπου παραδίδονται μαθήματα οινολογίας με τους επιβάτες να παρασκευάζουν το δικό τους κρασί το οποίο μπορούν να απολαύσουν είτε στη καμπίνα τους είτε σε κάποιο απ’ τα εστιατόρια.  Για τους λάτρεις του ουίσκι, υπάρχει το μικρό Notes με όλα τα διάσημα ουίσκι του κόσμου!

Ο σημαντικότερος χώρος ψυχαγωγίας και διασκέδασης είναι φυσικά το διώροφο θέατρο World Stage όπου παρουσιάζονται μουσικόχορευτικές παραστάσεις, παιχνίδια γνώσεων αλλά και διαλέξεις ενώ ο χώρος διαθέτει μια τεράστια οθόνη led για προβολή ντοκιμαντέρ σε συνεργασία με το BBC Earth.

Το δημοφιλές Rolling Stone Rock Room βρίσκεται στο κατάστρωμα 2 κι οι επιβάτες απολαμβάνουν κλασσικά rock κομμάτια από την 5μελή μπάντα. Απέναντι του είναι το επίσης δημοφιλές Billboard Onboard όπου οι δυό πιανίστες διασκεδάζουν τους επιβάτες με αγαπημένα τραγούδια της ποπ, ροκ και country μουσικής σκηνής. Στο ίδιο κατάστρωμα υπάρχει και το διώροφο B.B. King’s Blues Club με πίστα χορού. Δίπλα του είναι το Lincoln Center Stage επίσης με πίστα χορού και ζωντανή μουσική.

Οι μικροί επιβάτες έχουν τους δικούς τους αποκλειστικούς χώρους. Το Club HAL Lounge χωρίζεται σε δύο αίθουσες, μια για παιδιά 3-7 ετών και άλλη μια για 8-12 ετών. Για τους έφηβους 13-17 ετών, υπάρχει το Loft Lounge με ηλεκτρονικά και δραστηριότητες που τα κρατούν απασχολημένα όλη μέρα.

Επισκεφθείτε το Greenhouse Spa & Salon με αίθουσες μασάζ, γιόγκα, χαμάμ, αρωματοθεραπείας και κομμωτήριο ενώ διαθέτει και γυμναστήριο με όλα τα σύγχρονα όργανα γυμναστικής και την υπέροχη πανοραμική θέα.

Στο κέντρο του καταστρώματος 9 είναι η κεντρική πισίνα Lido Pool που διαθέτει αναδιπλούμενη γυάλινη οροφή και 3 τζακούζι ενώ στο ίδιο κατάστρωμα είναι η Sea View Pool αποκλειστικά για ενήλικες. Οι ενήλικες διαθέτουν έναν ακόμη χώρο, το Retreat, με καμπάνες που διατίθενται προς ενοικίαση με τη μέρα και στην τιμή περιλαμβάνεται μασάζ και γεύμα.

Εκτός από την εμπειρία πολυτέλειας στο πλοίο, η Holland America Line δεσμεύεται να παρέχει καθηλωτικές εκδρομές στην ξηρά που επιτρέπουν στους επιβάτες να εξερευνήσουν τον πλούσιο πολιτισμό, την ιστορία και τη φυσική ομορφιά κάθε προορισμού. Από το έλκηθρο με σκύλους στην Αρκτική μέχρι την κολύμβηση με αναπνευστήρα στις Μαλδίβες, αυτές οι κρουαζιέρες προσφέρουν μια πληθώρα μοναδικών εμπειριών που καλύπτουν κάθε γούστο και προτίμηση.

Για το 2024 με το κρουαζιερόπλοιο Nieuw Statendam, η Holland America Line έχει προγραμματίσει κρουαζιέρες διάρκειας 7 έως και 28 ημερών από και προς τον Πειραιά με προορισμός τα Ελληνικά Νησιά, την Ανατολική Μεσόγειο, την Αδριατική και τις Δαλματικές Ακτές, και την Βενετία.

Η cruise.com.cy είναι προτεινόμενος αντιπρόσωπος για την Κύπρο της εταιρίας Holland America Line. Ιδρύθηκε το 2008 με τη φιλοδοξία να γίνει ο ηγέτης στον τομέα της κρουαζιέρας στην Κύπρο και σήμερα μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 15 χρόνια επιτυχίας στην κυπριακή αγορά, έχοντας συνεργαστεί με τις καλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας παγκοσμίως για να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες στους Κύπριους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Παρέχει μια εμπειρία κράτησης υψηλής τεχνολογίας που απευθύνεται στους Κύπριους ταξιδιώτες στην Ελληνική γλώσσα. Με το cruise.com.cy, οι ταξιδιώτες μπορούν να αναζητήσουν online 25.000 κρουαζιέρες και να κάνουν την κράτησή τους online με μια εύκολη και ασφαλή διαδικασία πληρωμής - και όλα αυτά με μόλις 5 κλικ.

Για να εξερευνήσετε που θα πάτε κρουαζιέρα το 2024, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cruise.com.cy  ή καλέστε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών στο 8000 42 42.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση