ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατεχόμενα: Γι΄ αυτό κατηγορούνται οι δύο συλληφθέντες

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της «αστυνομίας»

ΚΥΠΕ

Για παραβίαση στρατιωτικής περιοχής πρώτου βαθμού και παράνομη είσοδο στο ψευδοκράτος κρατούνται οι άνδρες ηλικίας 42 και 41 ετών και με αρχικά J.A.P. και T.B.B. που «συνελήφθησαν» στα κατεχόμενα κατά την προσπάθειά τους ν’ αναχωρήσουν από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου στις 3 Νοεμβρίου.

Συλλήψεις στα κατεχόμενα: Δεν βλέπει σύνδεση με τα φονικά η Αστυνομία

Ανακοίνωση της «αστυνομίας» αναφέρει ότι η παράνομη είσοδος στο ψευδοκράτος διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο στο «αεροδρόμιο». Διαπιστώθηκε, όπως προστίθεται, ότι οι δύο ύποπτοι στις 2 Νοεμβρίου πέρασαν στα κατεχόμενα από σημείο κοντά στο Πέργαμος που είναι στρατιωτική περιοχή πρώτου βαθμού και μπήκαν στην «τδβκ από μη νόμιμη οδό» όπως αναφέρεται το ψευδοκράτος. «Οι δύο ύποπτοι συνεχίζουν να βρίσκονται υπό κράτηση και η έρευνα συνεχίζεται» προστίθεται.

Στο μεταξύ και η ιστοσελίδα της Γενί Ντουζέν αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι οι δυο συλληφθέντες επρόκειτο να φύγουν από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου με ιδιωτικό τζετ και διερευνάται κατά πόσο έχουν σχέση με τις δολοφονίες των Καλογερόπουλου και Μαυρομιχάλη στις ελεύθερες περιοχές. Η ιστοσελίδα σημειώνει ότι από τις 3 Νοεμβρίου οι δύο ύποπτοι βρίσκονται στις «κεντρικές φυλακές».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση