ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο κέντρο εμβολιασμού στη Λευκωσία

Ενεργοποιείται από τις 19 Ιανουαρίου 2021 το Κέντρο Εμβολιασμού Λακατάμιας

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Εμβολιαστικού Προγράμματος για την COVID-19, το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Εμβολιασμού για COVID-10, που βρίσκεται στον χώρο του Κέντρου Υγείας Λακατάμιας. Το Κέντρο Εμβολιασμού τίθεται σε λειτουργία από την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021, και θα λειτουργεί κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι ημερών λειτουργίας του θα διατεθούν στο κοινό 420 εμβόλια, τα οποία θα χορηγηθούν στους πολίτες που ανήκουν στην ομάδα πληθυσμού που εμβολιάζεται αυτή την περίοδο, δηλαδή τα άτομα ηλικίας 80 ετών και άνω.

Ραντεβού για το Κέντρο Εμβολιασμού Λακατάμιας θα είναι διαθέσιμα στην Πύλη Εμβολιασμού για COVID-19 από αύριο, 15 Ιανουαρίου 2021, από τις 6 το πρωί. Η Πύλη Εμβολιασμού θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τη συμπλήρωση όλων των κατανεμημένων ραντεβού για τις ημερομηνίες 19, 20, 21, 26, 27 και 28 Ιανουαρίου 2021.

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021, τα διαθέσιμα ραντεβού θα αφορούν και στο Κέντρο Εμβολιασμού Λακατάμιας.

Όσον αφορά τη διευθέτηση ραντεβού, υπενθυμίζονται τα ακόλουθα:

Δικαίωμα για διευθέτηση ραντεβού θα μπορούν έχουν μόνο τα άτομα της ομάδας στόχος και στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι τα άτομα ηλικίας 80 ετών και άνω.
Η διευθέτηση του ραντεβού γίνεται μέσω της Πύλης Δικαιούχων του ΓεΣΥ από το ίδιο το άτομο ή εκπρόσωπό του.
Για υποστήριξη των πολιτών λειτουργήσουν δύο Τηλεφωνικά Κέντρα ως εξής:
1. Για πληροφορίες όσον αφορά στο Πρόγραμμα Εμβολιασμού και το εμβόλιο, οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο 1474.

2.Για πληροφορίες τεχνικής φύσεως σχετικά με την πρόσβασή τους στην Πύλη Δικαιούχων του ΓεΣΥ, καθώς και για τη διαδικασία διευθέτησης ραντεβού για εμβολιασμό, θα μπορούν να καλούν στον αριθμό 17000.

Σε περίπτωση που παρά τα πιο πάνω ο πολίτης συνεχίζει να αντιμετωπίζει δυσκολίες για διευθέτηση του ραντεβού θα μπορεί να απευθύνεται στο τηλεφωνικό κέντρο 1474, για διευθέτηση του ραντεβού τους.

Το λογισμικό παρέχει επίσης τη δυνατότητα διευθέτησης ραντεβού σε δικαιούχους από τους Προσωπικούς τους Ιατρούς (ΠΙ) ή/και το υποστηρικτικό τους προσωπικό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X