ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα κίτρινη προειδοποίηση - Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι τις 17:00 το απόγευμα

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής, το τμήμα Μετεωρολογίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Η πρόγνωση του καιρού

Εποχική χαµηλή πίεση και σχετικά θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά στα παράλια πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν αργότερα, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και βόρεια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά και νότια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 34 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά στα παράλια πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω άνοδο από τη ∆ευτέρα παραµένοντας πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X