ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα επεισόδια στη Χλώρακα - Συνελήφθησαν 16 άτομα

Πρόσωπα κρατούσαν ρόπαλα και λοστούς

24news team

Σε δεκαέξι συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για τα νέα επεισόδια που συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας (28/08). Στο σημείο που ξέσπασαν τα νέα επεισόδια παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για διασφάλιση της δημόσιας τάξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα ατόμων που κρατούσε ρόπαλα και λοστούς βρέθηκε στην περιοχή φωνάζοντας «έξω, έξω» με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν νέες συμπλοκές.

Στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία η οποία έκανε χρήση δακρυγόνων, ενώ όπως φαίνεται και σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το απόγευμα εκατοντάδες αλλοδαποί διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τις τελευταίες μέρες. Εξάλλου, μετά τη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στους Σύρους, την Υπ. Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας, οι πρώτοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν.

Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο βρισκόταν από το απόγευμα ισχυρή αστυνομική παρουσία και το αντιοχλαγογικό όχημα της Αστυνομίας «ΑΙΑΝΤΑΣ» για προληπτικούς λόγους.

Μάλιστα νωρίτερα ο κοινοτάρχης Χλώρακας απηύθυνε έκκληση μέσω των social media να εκλείψουν οι οποιεσδήποτε εντάσεις και να μην απαντηθεί οποιαδήποτε διαδήλωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση