ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκέντρωση αλλοδαπών στη Χλώρακα – Στο σημείο η Αστυνομία

Αναμένονται ενισχύσεις

24news team

Σε εξέλιξη βρίσκεται διαμαρτυρία αλλοδαπών στη Χλώρακα μετά τα χθεσινά επεισόδια (27/08) που έλαβαν χώρα στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στους 300 αλλοδαπούς συγκεντρώθηκαν σε περιοχή της Χλώρακας και ετοιμάζουν διαμαρτυρία, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ισχυρή αστυνομική παρουσία για αποτροπή τυχόν νέων επεισοδίων.

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας στο σημείο αναμένεται να ενισχυθούν, καθώς στο σημείο βρίσκεται και το αντιοχλαγογικό όχημα της Αστυνομίας «ΑΙΑΝΤΑΣ» για προληπτικούς λόγους.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κοινοτάρχης της Χλώρακας έκανε έκκληση να εκλείψουν οι οποιεσδήποτε εντάσεις.

Αυτούσια η ανάρτηση

Απευθύνομαι σε όλο το κόσμο που νοιώθει αγανάκτηση και παρακαλώ όπως εκλείψουν οποιεσδήποτε εντάσεις διότι δυσχεραίνουν την επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουμε.

Μην απαντηθεί οποιαδήποτε διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από πλευράς Σύριων διότι αυτή αν τελικά γίνει θα είναι ειρηνική και θα φρουρείτε καλά από την Αστυνομία.

Θερμή παράκληση όπως παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε συγκέντρωση στη Χλώρακα για να μην διαιωνίζονται άλλες αντιπαραθέσεις και να γίνονται επεισόδια.

Αυξημένη η παρουσία της Αστυνομίας στην περιοχή σε 24ωρη βάση

Σε σχέση με τους περαιτέρω χειρισμούς της υπόθεσης, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι νωρίτερα σήμερα έγινε σύσκεψη, παρουσία του Αρχηγού Αστυνομίας και με την ολοκλήρωσή της δόθηκαν οδηγίες για αυξημένη παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή με τη συμμετοχή της ΜΜΑΔ, επιπλέον μελών της ΑΔΕ και άλλων μελών της Αστυνομίας σε 24ωρη βάση.

Επίσης, είπε, υπήρξε ενημέρωση για την εξέλιξη της διερεύνησης της υπόθεσης στην οποία, πέραν από τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου, μετέχουν και μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου σε μια προσπάθεια να γίνουν άμεσες ενέργειες και να ταυτοποιηθούν πρόσωπα που έχουν σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση