ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν εργαζόταν στο εργοτάξιο ο 22χρονος - Δεν τον είδαν οι άλλοι»

Ανατροπή στην υπόθεση διερεύνησης εργατικού ατυχήματος

24news team

Την Πέμπτη (4/3) η Αστυνομία ενημέρωσε ότι διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε εργατικό ατύχημα, το οποίο συνέβη στην περιοχή Μονής, στην Λεμεσό λίγο πριν τις 11.30 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Ωστόσο μετά από εξετάσεις, φέρεται να διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος δεν εργαζόταν εκεί.

Ο 22χρονος θυμίζουμε τραυματίστηκε όταν πλαστικό μέρος της οροφής ανεγειρόμενης αποθήκης όπου βρισκόταν, υποχώρησε με αποτέλεσμα ο νεαρός να πέσει στο έδαφος από ύψος 9 μέτρων περίπου.

Στη σκηνή έσπευσε Αστυνομία και επιθεωρητής του Επαρχιακού Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας Λεμεσού για διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο 22χρονος.

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός, αφότου τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία αφού διαπιστώθηκε ότι αυτός φέρει κάταγμα κρανίου, κάταγμα στο χέρι και θλάση πνευμόνων. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή.

«Δεν εργαζόταν εκεί ο 22χρονος»

Πάντως, η Ανώτερη Λειτουργός του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα ανέφερε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση το πρωί της Παρασκευής (5/3), εξήγησε ότι από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν εργαζόμενος στο εργοτάξιο ο 22χρονος και διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες μετέβη στον χώρο.

«Δεν εργαζόταν στο συγκεκριμένο εργοτάξιο, δεν είναι υπάλληλος του εργολάβου ή οποιουδήποτε άλλου που είχε σχέση με το εργοτάξιο και διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επισκέφτηκε τον χώρο, ανέβηκε στην οροφή χωρίς να τον δουν οι εργαζόμενοι που ήταν εργάζονταν εκείνη τη στιγμή στο εργοτάξιο» σημείωσε.

Όσον αφορά τις συνθήκες τραυματισμού του 22χρονου η κα. Τσουλόφτα είπε: «Φαίνεται να πάτησε πάνω σε εύθραυστα υλικά, διαφανή πλαστικά φύλλα επικάλυψης της οροφής, τα οποία έσπασαν και έπεσε από ύψους γύρω στα 9.5 μετρά. Ευτυχώς κάτω ήταν χώμα γι’ αυτό και ζει ο νεαρός».

Ο νεαρός έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα και σύμφωνα με την κα. Τσουλόφτα, την Παρασκευή (5/3) υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Μόλις το επιτρέψει η υγεία του, αναμένεται να ληφθεί κατάθεση από τον ίδιο, ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες τραυματισμού του και οι λόγοι επίσκεψής του στο σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση