ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπήκε νύχτα σε ανθοπωλείο και τα... μάζεψε - Τα βρήκαν όλα σπίτι του

Ομολόγησε ο 48χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 48 ετών για υπόθεση διάρρηξης ανθοπωλείου και κλοπής στην Πάφο με λεία χρήματα και αντικείμενα ύψους 2.500 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου ο 48χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε διάρρηξη ανθοπωλείου που διαπράχθηκε μεταξύ 19- 20 Απριλίου, στην Πάφο.

Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία ο  ιδιοκτήτης του ανθοπωλείου, από την διάρρηξη του ανθοπωλείου κλάπηκε χρηματικό ποσό ύψους 2.000 και ένα tablet αξίας 500 ευρώ.  Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης αναγνώριστηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 48 ετών μόνιμος κάτοικος Πάφου.Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, με το οποίο αυτός συνελήφθη λίγο μετά τις 01:00 σήμερα Τρίτη τα ξημερώματα και τέθηκε υπό κράτηση.

Εξάλλου σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, στην κατοικία του υπόπτου, μετά που έρευνα που έγινε από τα μέλη του ΤΑΕ, ανευρέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που είχε κλαπεί από το κατάστημα, ενώ στη συνέχεια ανακρινόμενος, ο ύποπτος ομολόγησε τη διάπραξη της διάρρηξης και κλοπής.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση