ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Περιμένουν να μας σκοτώσουν και μετά να πάρουν μέτρα;»

Τι δήλωσε ο κοινοτάρχης της Κοκκινοτριμιθίας στο 24news

Δημήτρης Λουκά

Απελπισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της Κοκκινοτριμιθιάς διά στόματος του κοινοτάρχη τους, Χριστάκη Μελετιέ. Σε επικοινωνία του 24news με τον κο. Μελετιέ, ανέφερε πώς η κατάσταση στην κοινότητα της Κοκκινοτριμιθιάς είναι τραγική.

Ο κοινοτάρχης ζητά από τις αρμόδιες υπηρεσίες να λάβουν δραστικά και άμεσα μέτρα. «Περιμένουν να μας σκοτώσουν και μετά να πάρουν μέτρα;», είπε σε έντονο ύφος.

Σημείωσε επίσης πως πρέπει να σταματήσουν οι μεταναστευτικές ροές ενώ όπως μας λέει οι Αρχές δεν κάνουν τίποτα αφού η δικαιολογία είναι πώς «όλοι είναι αιτητές ασύλου».

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, ο κος. Μελετιέ λέει: «Δεν είναι οικονομικοί μετανάστες, οικονομικός μετανάστης ήμουν εγώ, που πήγα στην Αμερική και έψαχνα δουλεία».

Εξάλλου ο κοινοτάρχης προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και αποκάλυψε περιστατικά που βιώνει η κοινότητά τους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «κάποιοι από αυτούς μπαίνουν στα σπίτια, κοιμούνται και δεν φεύγουν», προσθέτοντας, «ζητούν λεφτά και δεν αποχωρούν αν δεν τους δώσεις».

Καταλήγοντας ο κος. Μελετιέ είπε: «Φανταστείτε τι θα γινόταν, αν τα επεισόδια εκτυλίσσονταν στην πλατεία της κοινότητάς μας».

Θυμίζουμε πώς στο Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, (10/2), διαπράχθηκε απόπειρα φόνου ενώ το πρωί της Τετάρτης (9/2) σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια. (Δες ΕΔΩ).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X