ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μοιραία βόλτα - Δίνει μάχη για την ζωή ο 7χρονος Σέργιος

Δεν φορούσαν κράνος

24news team

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο 7χρονος Σέργιος μετά από το δυστύχημα με την τρίτροχη μοτοσυκλέτα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Dmitrii Polishchuk, από τη Ρωσία, μόνιμου κάτοικου Κύπρου.

Το 7χρονο αγοράκι από την σύγκρουση, υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και διακοσμήθηκε με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στην Λευκωσία όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην Εντατική Παίδων σε κρίσιμη κατάσταση.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής (17/4), στην οδό Αμπελακίων στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά ενώ ο 43χρονος Ρώσος οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του έχοντας ως συνεπιβάτη το 7χρονο παιδί, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα αυτή να προσκρούσει βίαια σε περιτοίχισμα σπιτιού.

Από τη σφοδρή πρόσκρουση τόσο ο 43 ετών άντρας όσο και το παιδί τραυματίστηκαν κρίσιμα και διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο Dmitrii Polishchuk υπέκυψε στα τραύματά του.

Δεν έφεραν κράνη

Σε χθεσινές του δηλώσεις ο κος. Καφάς ανέφερε πώς τόσο ο 43χρονος όσο και το 7χρονο παιδί δεν έφεραν κράνη.

«Οι δύο επιβαίνοντες δεν έφεραν προστατευτικά κράνη και κατά την ανατροπή της μοτοσυκλέτας έπεσαν και οι δύο στην άσφαλτο με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό τους και τον μετέπειτα θάνατο του 43χρονου», ανέφερε ο Βοηθός Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση