ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέτρα για αντιμετώπιση του εγκλήματος - Χειροπέδες σε 4 πρόσωπα

Διενεργήθηκαν παράλληλα τροχονομικοί έλεγχοι στο πλαίσιο των δράσεων για μείωση των σοβαρών οδικών συγκρούσεων και αύξηση της οδικής ασφάλειας

Ανακοινώσεις

Μέλη διαφόρων τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, διενήργησαν το τετραήμερο που πέρασε (5-8/04/2024) επιχειρήσεις ελέγχου προσώπων και υποστατικών, σε συγκεκριμένες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται από την Αστυνομία για πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος.

Διενήργησαν παράλληλα τροχονομικούς ελέγχους, στο πλαίσιο των δράσεων για μείωση των σοβαρών οδικών συγκρούσεων και αύξηση της οδικής ασφάλειας.

Από το βράδυ της Παρασκευής, μέχρι και το πρωί σήμερα, τα μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ άλλων, διενήργησαν ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, κατά τους οποίους ελέγχθηκαν, συνολικά 806 πρόσωπα και 768 οχήματα, καθώς και αριθμός υποστατικών.

Κατά τους αστυνομικούς ελέγχους προέκυψαν τέσσερις συλλήψεις για διάφορα αδικήματα (εναντίον των δύο εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα) και τέσσερις καταγγελίες νυκτερινών κέντρων.

Κατά τους τροχονομικούς ελέγχους, προέκυψαν 118 καταγγελίες, εκ των οποίων οι 27 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, ενώ κατασχέθηκαν και 19 οχήματα.

Πέραν των δράσεων της ΑΔΕ Λεμεσού, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, στο πλαίσιο των δράσεων για μείωση των σοβαρών οδικών συγκρούσεων και αύξηση της οδικής ασφάλειας, την ίδια περίοδο (5-8/4/2024), διενήργησαν τροχονομικούς ελέγχους, στους αυτοκινητόδρομους και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Κατά τους ελέγχους, προέκυψαν πέραν των 500 καταγγελιών για διάφορα τροχαία αδικήματα, εκ των οποίων οι 180 για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Οι δράσεις της Αστυνομίας για αντιμετώπιση του εγκλήματος, της παραβατικότητας, και των αδικημάτων τροχαίας, συνεχίζονται καθημερινά, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση