ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Μετά τον σάλο η απάντηση του καθηγητή - «Κακώς εγύρισα το χέρι μου» (vid)

Όσα έγιναν με την μαθήτρια

Σάλος προκλήθηκε με το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Τρίτης 14 Μαΐου και δείχνει καθηγητή να χαστουκίζει μαθήτρια σε σχολείο της Λεμεσού, εν ώρα μαθήματος.


Ξυλοδαρμός μαθήτριας: Ψυχολόγοι στο σχολείο και έρευνα (Vid)


Ο εν λόγω καθηγητής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha Κύπρου, δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη ενώ αναφέρθηκε στα γεγονότα χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο το περιστατικό να έγινε σκόπιμα.

Συγκεκριμένα είπε : Άνοιξα την αίθουσα προβολών και περίμενα τα παιδιά. Ήρθαν μερικοί προς το τέλος της ομάδας και κουβαλούσαν μια οθόνη τηλεόρασης. Τους λέω, έτσι στα κυπριακά, «Μα τι είναι αυτό το πράγμα που φέρνετε;» Ήταν δύο-τρείς. Άλλοι τραβούσαν από εκεί, άλλοι από την άλλη, δεν θυμάμαι εγώ ακριβώς πάνω στον χαμό της όγδοης περιόδου και το τονίζω, της όγδοης περιόδου. Η συγκεκριμένη τραβούσε επίμονα και εγώ στην προσπάθεια μου να την αποσπάσω από τα χέρια τους την οθόνη, κακώς, όπως όλοι θα αναγνωρίσουμε και εγώ, κακώς, που λέμε στα κυπριακά, γύρισα το χέρι μου για να την αποτρέψω από το να τραβά. Αυτή επίμονα συνέχιζε και της λέω «Θα σου δώσω και άλλες.» Έτσι το θυμάμαι το γεγονός.

Για την πιθανή σκοπιμότητα δήλωσε: «Μπορεί να ήταν και εσκεμμένο, στημένο για να τραβήξουν το βίντεο, γιατί αυτή η τάξη είναι γνωστή, δεν είναι μόνο εγώ. Η συμπεριφορά της και οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί απέναντι μας πολλές φορές είναι απρεπέστατες».

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X