ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετά τον φόνο «Μαριούθκια»… μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λάρνακα

Προέκυψαν συλλήψεις

24news team

Το βράδυ της Παρασκευής (23/4) η Αστυνομία πραγματοποίησε συντονισμένη επιχείρηση σε συγκεκριμένα σημεία στη Λάρνακα, πρόληψη και καταπολέμηση του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος.

Από την επιχείρηση όμως δεν προέκυψαν «σημαντικές» συλλήψεις παρά μόνο τριών προσώπων. Συγκεκριμένα, συνελήφθη 29χρονος από την επαρχία Λευκωσίας για το αδίκημα της κατοχής επιθετικού οργάνου, 22χρονος από τη Λάρνακα για εντάλματα προστίμου και 26χρονος από την επαρχία Λεμεσού, για παράνομη κατοχή αναβολικών ουσιών. Εκδόθηκαν επίσης 9 εξώδικα για τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά την γκανγκστερική δολοφονία του Μάριου Γεωργίου, άλλως «Μαριούθκια» στον δρόμο Μενεού - Κιτίου, που έγινε το βράδυ της 19ης Απριλίου. Ευκόλως μπορεί να θεωρηθεί ότι υπάρχει κάποια συσχέτιση μεταξύ των δύο γεγονότων, αφού θυμίζουμε ότι η Αστυνομία προς το παρόν δεν έχει εντοπίσει κανένα στοιχείο σχετικά με τα κίνητρα της εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του 34χρονου, ενώ ούτε κατεύθυνση ως προς τον εκτελεστή ή τον ηθικό αυτουργό υπάρχει.

Όπως ενημερώνεται το 24news δεν αποκλείεται η επιχείρηση να συνδεόταν και με την ενέδρα θανάτου του «Μαριούθκια» ωστόσο δεν φαίνεται να προέκυψε οτιδήποτε, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιεί τέτοιου είδους επιχειρήσεις σε όλες τις Επαρχίες του νησιού.

Θυμίζουμε ότι στη συντονισμένη επιχείρηση συμμετείχαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας (ΤΑΕ, ΟΠΕ, Τροχαίας, Μονάδας Επιτήρησης και Εφαρμογής Μέτρων Πανδημίας) και της ΜΜΑΔ.

Με την επέμβαση της Αστυνομίας, αναχώρησαν όλοι από τη περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση