ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μεγάλο μερίδιο για τον Bruno φέρουν και οι στρατιώτες»

Η άλλη όψη του νομίσματος για τον σκύλο που κακομεταχειρίστηκε

24news team

Πολίτης έσπευσε από τη Λεμεσό στην Αγία Νάπα, αφού ευαισθητοποιήθηκε από το σκηνικό που διαδραματίστηκε χθες έξω από το στρατόπεδο στο Κάβο Γκρέκο, με τον Bruno και ισχυρίζεται ότι έμαθε πώς έχουν τα γεγονότα.

Όπως αναφέρει, μιλώντας σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, για τον Bruno φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης και οι στρατιώτες που αν και έλεγχαν ότι τον αγαπούν, δεν του παρείχαν ιατρική φροντίδα, αλλά μόνο τον τάιζαν.


Σπαράζει καρδιές βίντεο για τον Bruno - Τον θέλουν πίσω (vid & pics)


Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι οι στρατιώτες γνώριζαν ότι ο Δήμος θα παραλάμβανε το σκυλί από το σημείο, αφού αυτός που τους κάλεσε ήταν ο ίδιος τους ο διοικητής, αλλά δεν τόλμησαν να ανατρέψουν την απόφασή του. Επίσης, αναφέρει ότι οι στρατιώτες, την ώρα που ο υπάλληλος του δήμου, τους χειρισμούς του οποίου καταδικάζει, έπιασε με αυτόν τον βάναυσο τρόπο το σκυλί, κανένας στρατιώτης δεν τον βοήθησε για να τον παραλάβει ενώ είχαν βγάλει τα κινητά τους και βιντεογραφούσαν το σκηνικό. Ο Bruno ήταν δεμένος εκείνη την ώρα, σημειώνει.

Μεταξύ άλλων ισχυρίζεται ότι τα βίντεο που διέρρευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κομμένα και δεν παρουσιάζουν τα ακριβή γεγονότα, κάτι που παραποιεί την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X