ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάζεψαν τεράστιο ποσό για την 19χρονη - Πιστεύουν στο «θαύμα»

«Εμείς ελπίζουμε…»

Κοντά στις £52,000 μάζεψε η οικογένεια της 19χρονης Βρετανής που κατηγορείται ότι ψευδώς κατήγγειλε βιασμό της από 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα.


Έξαλλη η μητέρα της 19χρονης – Ξέσπασε στο BBC για την Κύπρο (pics)


Τα χρήματα αυτά, κατέθεσε απλός κόσμος στην σελίδα crowdfunding που δημιούργησε η οικογένεια της 19χρονης, για να ζητήσουν βοήθεια ώστε να καλύψουν τα νομικά έξοδα.

Σε ανάρτησή της η μητέρα της νεαρής ανάφερε: «Εμείς ελπίζουμε ότι θα της επιτραπεί να πάει στο σπίτι στις 30 (σ.σ. Δεκεμβρίου) και ότι η δικαιοσύνη θα αποδοθεί».

Μάλιστα, οι γονείς της 19χρονης για να ευχαριστήσουν τον κόσμο που βοήθησε καταθέτοντας χρήματα είπαν: «Θέλαμε απλώς να σας ευχηθούμε υπέροχα Χριστούγεννα και σας ευχαριστούμε που υποστηρίξατε την κόρη μας μέσω του τραυματικού δεύτερου μισού του 2019. Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που πρέπει να είσαι με την οικογένεια και έναν χρόνος για ελπίδα. Κάναμε το μεγαλύτερο μέρος της εδώ στην Κύπρο».


Υπόθεση 19χρονης - «Μου έβαλε τα γόνατα στους ώμους, μου πρότειναν ομαδικό...»


Θυμίζουμε ότι, στις 12/12 είχε οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου η 19χρονη Βρετανή, που κατηγορείται για δημόσια βλάβη ύστερα από ψευδή καταγγελία για βιασμό της από 12 Ισραηλινούς και το δικαστήριο όρισε την 30η Δεκεμβρίου για επόμενη δικάσιμο, όπου θα ανακοινωθεί αν κρίνεται ένοχη ή αθώα.

Η ημερομηνία της επόμενης δικαστικής διαδικασίας, προκάλεσε αναστάτωση στην 19χρονη και την οικογένειά της, αφού δεν ήθελε να περάσει στην Κύπρο τα Χριστούγεννα.


Δικαστήριο - «Έβγαλαν μαχαίρια» για την 19χρονη Βρετανή


Μάλιστα, η μητέρα της νεαρής, μιλώντας στο BBC αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός, μιλώντας σε έντονο ύφος.

Να θυμίσουμε επίσης ότι προηγουμένως, το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό των συνηγόρων της κατηγορουμένης ότι η κατάθεσή της στις 28 Ιουλίου ήταν προϊόν πίεσης από πλευράς της κυπριακής αστυνομίας, με τον δικαστή να αναφέρει είναι ατεκμηρίωτος.


Έξαλλη η 19χρονη για τα Χριστούγεννα - Την εγκαταλείπει η μητέρα της


 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X