ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλη η 19χρονη για τα Χριστούγεννα - Την εγκαταλείπει η μητέρα της

Έντονες αντιδράσεις της 19χρονης εντός του δικαστηρίου

Την Πέμπτη (12/12) οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου η 19χρονη Βρετανή, που κατηγορείται για δημόσια βλάβη ύστερα από ψευδή καταγγελία για βιασμό της από 12 Ισραηλινούς.

Στην δικάσιμο, η Ρίτσα Πεκρή, συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης και ο Αδάμος Δημοσθένους, εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής έκαναν τις τελικές αγορεύσεις τους για την υπόθεση και το δικαστήριο όρισε την 30η Δεκεμβρίου ως ημερομηνία κατά την οποία θα εκδώσει την απόφασή του, κατά πόσον δηλαδή η κατηγορούμενη είναι ένοχη ή αθώα.


Δικαστήριο - «Έβγαλαν μαχαίρια» για την 19χρονη Βρετανή


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail στο άκουσμα της ημερομηνίας η 19χρονη αντέδρασε έντονα και ξέσπασε σε κλάματα αφού κατάλαβε ότι θα περάσει τα Χριστούγεννα μέσα στη φυλακή.

Την 19χρονη παρηγορούσε η μητέρα της που βρίσκεται στην Κύπρο το τελευταίο διάστημα, ώστε να την στηρίξει, ενώ η νεαρή φώναζε στον δικηγόρο της ότι ήθελε ημερομηνία για την επόμενη ακρόαση, πιο νωρίς.


Υπόθεση 19χρονης - «Μου έβαλε τα γόνατα στους ώμους, μου πρότειναν ομαδικό...»


Όπως σημειώνεται στο ίδιο δημοσίευμα, ο δικαστής έκανε παρατήρηση στην νεαρή για την αντίδρασή της και της ζήτησε να δείξει λίγο σεβασμό προς το δικαστήριο.

Πάντως, η μητέρα της 19χρονης, μιλώντας στην βρετανική ιστοσελίδα, ανάφερε ότι δεν έχει άλλα χρήματα για να μείνει στην Κύπρο και να συνεχίσει να υποστηρίζει την κόρη της

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση