ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση 19χρονης - «Μου έβαλε τα γόνατα στους ώμους, μου πρότειναν ομαδικό...»

Η νεαρή προχώρησε σε «πικάντικες» αποκαλύψεις θέλοντας να αποδείξει ότι έχει δίκαιο

Για να αποδείξει ότι δεν ψεύδεται σχετικά με τον κατ΄ισχυρισμόν βιασμό της από 12 Ισραηλινούς, η 19χρονη Βρετανή ανέφερε «πικάντικες» λεπτομέρειες στο Δικαστήριο Αμμοχώστου, από εκείνο το βράδυ στο ξενοδοχείο.

Μάλιστα, η 19χρονη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, καθώς έδινε την μαρτυρία της την Τρίτη (3/12) είχε δάκρυα στα μάτια και υπογράμμιζε ότι δεν είχε φοβηθεί ξανά τόσο πολύ στη ζωή της, ενώ ισχυρίστηκε ότι λιποθύμησε και δύο φορές εκείνη την ημέρα.

Αρχικά η νεαρή, ανάφερε ότι ανέπτυξε φιλία με έναν Ισραηλινό, 21 ετών και το βράδυ της 17ης Ιουλίου, πήγε στο ξενοδοχείο του όπου είχαν σεξουαλική επαφή.


Δεν έπεισε το δικαστήριο η 19χρονη Βρετανίδα


Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με τον ισχυρισμό της, στο δωμάτιο όπου έκαναν έρωτα με τον 21χρονο, μπήκαν οι φίλοι του, με τον νεαρό, σύμφωνα πάντα με την ίδια, να της προτείνει ομαδικό σεξ και την 19χρονη να αρνείται και να προσπαθεί να τους διώξει.

Μετά από λίγο, αφού έφυγαν οι υπόλοιποι, η 19χρονη ισχυρίζεται ότι ο 21χρονος Ισραηλινός της είπε να ξαπλώσει στο κρεβάτι και πήρε τα γόνατά της και τα τοποθέτησε στους ώμους της.

Στην συνέχεια, η 19χρονη είπε ότι, επέστρεψαν οι φίλοι του 21χρονου οι οποίοι φώναζαν στα εβραϊκά, ενώ σημείωσε πως παρά το ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει λόγω της στάσης του σώματός της, προσπάθησε να ξεφύγει.

«Δεν ξέρω πόσοι από αυτούς με βίασαν. Υπήρχε πολλή αναταραχή και διαφωνία» σημείωσε.


19χρονη Βρετανή: Τραυματίστηκε μόνη μέσα στο δικαστήριο


Η νεαρή Βρετανή, σημείωσε επίσης ότι κατάφερε να ελευθερωθεί όταν ο 21χρονος Ισραηλινός πήγε να αρπάξει ένα προφυλακτικό και σταμάτησε να πιέζει τους ώμους της.

«Έφτασα και έβαλα τα σορτς μου πίσω. Υπήρχαν πολλές φωνές. Έτρεξα και όλοι έτρεχαν γύρω μου», ανάφερε.

Η 19χρονη σημείωσε επίσης ότι έτρεξε να φύγει από το ξενοδοχείο και δύο από τους Ισραηλινούς, προσπάθησαν να μπλοκάρουν τον δρόμο της, αλλά κατάφερε να ξεφύγει όταν εντόπισε έναν άνδρα, φίλο της.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο 21χρονος Ισραηλινός, την πλησίασε αργότερα για να της ζητήσει συγγνώμη και προσπάθησε να την αγκαλιάσει.

Στο τέλος, η 19χρονη αναφέρει ότι ήταν σε σοκ και σημειώνει ότι λόγω της κατάστασής της κλειδώθηκε σε τουαλέτα και δεν μιλούσε ούτε στους αστυνομικούς. Ανάφερε επίσης ότι ήταν τόσο φοβισμένη που όταν περπατούσε στον δρόμο, έλεγχε εις διπλούν το σημείο.

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη (28/11) το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, ανακοίνωσε την απόφασή του για την δίκη εντός δίκης, στην υπόθεση δημόσιας βλάβης σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη 19χρονη που κατηγορείται για ψευδή καταγγελία ομαδικού βιασμού της από 12 Ισραηλινούς.

Το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό των συνηγόρων της κατηγορουμένης ότι η κατάθεσή της στις 28 Ιουλίου ήταν προϊόν πίεσης από πλευράς της κυπριακής αστυνομίας, ο δικαστής απεφάνθη ότι αυτό είναι ατεκμηρίωτο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X