ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ματσάκης - Τα μαύρα μας τα χάλια και ο «καφετζής» υπ. Υγείας

«Ένα χρόνο μετά την έναρξη τής πανδημίας στην Κύπρο, η κατάσταση είναι στο χειρότερο σημείο...»

24news team

Ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης δεν ‘’μασάει’’ τα λόγια του εκφράζοντας την άποψη του για θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο.

Μάλιστα, σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, έχει στρέψει τα πυρά του, με φόντο τον κορωνοϊό, στους αρμόδιους φορείς που χειρίζονται την πανδημία.

Αυτή την φορά ή μάλλον και αυτή την φορά στο στόχαστρο του κ. Ματσάκη βρέθηκε τόσο ο υπ. Υγείας, τον οποίο χαρακτήρισε «καφετζή», όσο και η επιδημιολογική ομάδα.

Με ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο ιατροδικαστής αναφέρεται… στα μαύρα μας τα χάλια προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Αυτούσια η ανάρτηση

ΠΑΝΔΗΜΙΑ: ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ !

Ένα χρόνο μετά την έναρξη τής πανδημίας στην Κύπρο, η κατάσταση είναι στο χειρότερο σημείο που ήταν ποτέ.

Παρόλα τα Lockdowns , τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα, τα πρόστιμα, το κλείσιμο επιχειρήσεων, τις εκατοντάδες χιλιάδες τεστ , τα κλειστά σχολεία, τις καταστροφικές συνέπειες στην οικονομία, τις τεράστιες θυσίες του κόσμου και στην παρουσία πολυδιαφημιζόμενων "θαυματουργών" εμβολίων , είμαστε στα μαύρα μας τα χάλια!

Ο "ΚΑΦΕΤΖΙΗΣ" ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΣΟΦΟΙ "ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΙ" ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΜΗ ΠΑΡΑΛΕΊΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. This is Cyprus , my friends!

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση