ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Επιστήμονας που εφέραν που το πουθενά» - Έξαλλη η εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας

«Μάλλον... δεν με έχει δει να νευριάζω»

24news team

Ανάρτηση ενός εκπαιδευτικού ήταν η αφορμή να γίνει έξαλλη όπως φαίνεται, η εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Υγείας, Μαργαρίτα Κυριάκου. Ο εκπαιδευτικός, Αλβίνος Βασιλειάδης σε ανάρτησή του αναφέρεται - προφανώς - με ειρωνικό τρόπο στην ιδιότητα της κ. Κυρίακου ενώ διερωτάται αν ενδιαφέρεται πραγματικά για την υγεία των υπολοίπων συνανθρώπων μας.

Η εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, Μαργαρίτα Κυριάκου αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση του εκπαιδευτικού έδωσε την δική της αιχμηρή απάντηση. 

«Μάλλον ο κύριος Αλβίνος Βασιλειάδης δεν με έχει δει να νευριάζω! Για το βιογραφικό μου και τις γνώσεις μου δεν χρειάζεται να διαφημιστώ στο facebook...» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση - άπαντηση της εκπροσώπου ενώ αναφέρει πως την νοιάζει για την υγεία των υπολοίπων.

Αυτούσια η ανάρτηση

«Μάλλον ο κύριος Αλβίνος Βασιλειάδης δεν με έχει δει να νευριάζω!

Για το βιογραφικό μου και τις γνώσεις μου δεν χρειάζεται να διαφημιστώ στο facebook...

Επειδή αναρωτιέστε κύριε Βασιλειάδη εάν με κόφτει τόσο πολλά η υγεία των άλλων, εγκυκλοπαιδικά και μόνο, ναι κόφτει με, κάτι για το οποίο επίσης δεν χρειάζεται να δώσω εξηγήσεις!

Καλή καρδιά, κύριε Βασιλειάδη, από εκείνη που έφεραν από το πουθενά». 

Η ανάρτηση που έκανε έξαλλη την εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας

«Ενεβρίασεν η Margarita Kyriakou η "επιστήμονας" που εφέραν που το πουθενά να την κάμουν εκπρόσωπο τύπου του υπουργείου υγείας τζιαι απειλεί τζιαι γιατρούς τζιαι νοσοκόμους που την τηλεόραση γιατί εν βάλλουν μπόλια! Κόφτει την τόσο πολλά η υγεία των άλλων τζιαι μάσσιεται; Εν της φαίνεται πάντως ότι εν τόσο συμπονετική που τες δηλώσεις της. Μάλλον πολλύν κατζία φκάλει η κυρία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X