ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: «Λουκέτο» σε απείθαρχη ταβέρνα εν μέσω lockdown!

Θαμώνες παραβίασαν τα διατάγματα

Διάταγμα αναστολής λειτουργίας χώρου εστίασης στη Λευκωσία, μέχρι και τις 12 Μαΐου, εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, αφού εναντίον του συγκεκριμένου χώρου εστίασης, καταχωρήθηκε υπόθεση σχετικά με παραβάσεις του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε στις 18 Απριλίου, 2021, μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε ότι θαμώνες του συγκεκριμένου χώρου εστίασης παραβίασαν κανονισμούς και διατάγματα που εκδόθηκαν βάσει του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Για την πιο πάνω υπόθεση καταγγέλθηκαν εξωδίκως δύο πρόσωπα, ενώ εναντίον του 60χρονου υπευθύνου του χώρου, της ιδιοκτήτριας εταιρείας και του 42χρονου διευθυντή της εν λόγω εταιρείας, σχηματίστηκε ποινικός φάκελος.

Η υπόθεση καταχωρήθηκε χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο όρισε ως ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης την 12 η Μαΐου 2021. Ο 60χρονος και ο 42χρονος υπέγραψαν προσωπική εγγύηση ύψους €3,000, ενώ εναντίον της εταιρείας εκδόθηκε διάταγμα αναστολής της λειτουργίας του συγκεκριμένου υποστατικού, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στις 12 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X