ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένας ακόμη νεκρός - Στα 878 τα κρούσματα

Όλες οι εξελίξεις στο 24news

Από χθες, 4 Μαΐου, η Κύπρος έκανε «πρεμιέρα» με την Α' φάση της σταδιακής άρσης μέτρων.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα ανοίγουν τις πύλες τους:

-Κατασκευαστικός τομέας και όλες οι παρεμφερείς οικονομικές δραστηριότητες

- Λιανικό εμπόριο – επαναλειτουργία όλων των καταστημάτων , εκτός από εκείνα που στεγάζονται εντός εμπορικών κέντρων/πολυκαταστημάτων. Οι ημέρες και οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων θα καθοριστούν από το Υπουργείο Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το Υπουργείο Υγείας

-Λαϊκές αγορές, πλανοδιοπώληση

(Δείτε εδώ όλα όσα ισχύουν)

Μέτρα Διακίνησης

3 SMS την ημέρα, η απαγόρευση κυκλοφορίας να ισχύει από τις 10 μμ μέχρι 6 π.μ. (Διαβάστε όλα όσα ισχύουν για τα sms ΕΔΩ)

Όσον αφορά τα κρούσματα, ο αριθμός ανήλθε στα 878, (περιλαμβανομένων και των δέκα που εντοπίστηκαν στις Βρετανικές Βάσεις). Τα θύματα της πανδημίας στην Κύπρο, είναι 15.

Το 24news σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις 

18:00 - Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην Κύπρο - Ένας ακόμη νεκρός

16:00 - «Φωτιά» στα sms την πρώτη ημέρα του unlock στην Κύπρο

14:55 - Ετοιμάζονται κατευθυντήριες οδηγίες που αφορούν επιχειρήσεις που επαναλειτουργούν στη 2η φάση

Το Υπουργείο Υγείας προχωρά, σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία και Τμήματα, το επόμενο διάστημα στον καταρτισμό των κατευθυντήριων οδηγιών, που αφορούν στις επιχειρήσεις που θα επαναδραστηριοποιηθούν κατά τη 2η φάση, στις 21 Μαΐου.

Σε σημερινή ανακοίνωση του, το Υπουργείο Υγείας αναφέρει πως ο καταρτισμός των οδηγιών για τις επιχειρήσεις γίνεται στο πλαίσιο προετοιμασίας για την εφαρμογή της στρατηγικής για σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και επανεκκίνηση της οικονομίας, και αφού ολοκλήρωσε τον καταρτισμό των Οδηγών που διέπουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων που επαναλειτούργησαν στην 1η φάση.
Καλεί τους εμπλεκόμενους φορείς και οργανωμένα σύνολα να υποβάλουν στη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας τις εισηγήσεις και τις θέσεις τους, ώστε να αξιολογηθούν κατά την ετοιμασία των σχετικών οδηγών.

14:20 - Προγραμματισμός ναυλωμένων πτήσεων για επιστροφή φοιτητών/φοιτητριών στην Ελλάδα

Πληροφορούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/φοιτήτριες των Ανώτερων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Ελλάδας, οι οποίοι/ες θα πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν μαθήματα/εργαστήρια στα οποία απαιτείται η φυσική τους παρουσία, ότι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό στον ιστότοπο του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Στη βάση του ενδιαφέροντος που θα εκδηλωθεί, θα πληροφορηθούν οι ενδιαφερόμενοι/ες για ναυλωμένες πτήσεις που θα οργανωθούν σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων. Επισημαίνεται ότι οι φοιτητές /φοιτήτριες που θα ταξιδεύσουν στις ναυλωμένες πτήσεις θα καταβάλουν το προβλεπόμενο κόστος του ναύλου, σε συνεννόηση με την αεροπορική εταιρεία.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα λειτουργήσει από τις 5/5/2020 έως και τις 12/5/2020 και ώρα 14:00.

Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη επικοινωνίας για τεχνικό θέμα, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να αποστέλλουν μήνυμα στο epistrofi-foititon@schools.ac.cy

14:00 - Κύπρος: «Ο ιός θα παραμένει ανάμεσά μας για πολύ καιρό ακόμα»

13:30 - «Ο Κύπριος, θέλει να πάει για καφέ, να κάνει τη σούβλα του...»

13:15 - Διασωληνωμένοι, ένας ασθενής με κορωνοϊό και ένας με ύποπτα συμπτώματα στο ΓΝ Λεμεσού

Στους δυο παραμένει ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λεμεσού, ένας που έχει προσβληθεί από COVID-19 και ένας με ύποπτα συμπτώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, μέχρι το μεσημέρι νοσηλεύονταν στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού 14 άτομα με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού, καθώς και ένα άτομο που έχει προσβληθεί από τον ιό.

Εξάλλου, από τις επτά χθες βράδυ μέχρι τις επτά σήμερα το πρωί, εξετάστηκαν τέσσερα άτομα στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού, δυο από τα οποία έγιναν εισαγωγή.

Στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, που λειτουργεί στην ψυχιατρική πτέρυγα, εξετάστηκαν τέσσερα άτομα και έγινε μια εισαγωγή.

12:45 - Κανονικά λειτουργεί το Επαρχιακό Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη Λάρνακα

Κανονικά λειτουργεί σήμερα το Επαρχιακό Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη Λάρνακα μετά τη χθεσινή ταλαιπωρία που υπέστη αρκετός κόσμος αφού το γραφείο ήταν κλειστό, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης έπρεπε να ανοίξει.

Το Γραφείο δεν άνοιξε χθες επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, δεν παραχωρήθηκαν έγκαιρα γάντια και μάσκες στο προσωπικό προκειμένου να προστατευθεί από τον κορωνοϊό.

Οι πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι σήμερα το Γραφείο παραχώρησε στο προσωπικό γάντια και μάσκες για λίγες μόνο μέρες ενώ το προσωπικό διεκδικεί την προστασία της υγείας τόσο του ιδίου όσο και των πολιτών και σε ασφαλής συνθήκες εργασίας.

Στην είσοδο του κτιρίου των Κοινωνικών Ασφαλίσεων υπήρχε άτομο το οποίο επέτρεπε την είσοδο στα γραφεία μόνο 2 ή 3 άτομα κάθε φορά.

Σημειώνεται ότι στο Επαρχιακό Γραφείο εργάζονται περίπου 20 – 25 άτομα ενώ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ορισμένα άτομα που είναι μητέρες μικρών παιδιών έμειναν σπίτι να τα προσέχουν αφού τα σχολεία είναι κλειστά.

12:25 - Στα 242 μειώθηκαν τα νέα κρούσματα στο Βέγλιο, 97 νέοι θάνατοι και 84 νέες εισαγωγές σε νοσοκομείο

Στα 242 μειώθηκαν τα νέα κρούσματα του COVID19 στο Βέλγιο τις τελευταίες 24 ώρες, ένα από τα μικρότερα νούμερα εδώ και αρκετές εβδομάδες. Από τα νέα κρούσματα 161 ασθενείς ζουν στη Φλάνδρα, 68 στη Βαλλονία και 12 στις Βρυξέλλες. Ως εκ τούτου ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έφτασε στα 50.509.

Επιπλέον, η κατάσταση έχει ως εξής: συνολικά 3.082 ασθενείς βρίσκονται επί του παρόντος σε νοσοκομεία. Έγιναν 84 νέες εισαγωγές τις τελευταίες 24 ώρες. Στις μονάδες εντατικής περίθαλψης υπάρχουν συνολικά 646 ασθενείς, περαιτέρω μείωση 9 ασθενώντις τελευταίες 24 ώρες. 12.441 ασθενείς έχουν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο και έχουν θεραπευτεί από τις 15 Μαρτίου, 63 τις τελευταίες 24 ώρες.

Τέλος, συνολικά αναφέρθηκαν 8.016 θάνατοι, 97 τις τελευταίες 24 ώρες. Από αυτούς τους 97, 57 άνθρωποι πέθαναν στο νοσοκομείο και 40 σε ένα κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων. Στην τελευταία ομάδα, το 62% επιβεβαιώθηκε με εργαστηριακή δοκιμή COVID19.

Από τα συνολικά 8.016 άτομα που πέθαναν, το 46% πέθανε στο νοσοκομείο, το 53% σε κέντρο φροντίδας κατοικιών, το 0,3% στο σπίτι και το 0,4% σε άλλο μέρος. Οι θάνατοι σε νοσοκομεία είναι όλα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Οι θάνατοι σε κέντρα φροντίδας κατοικιών είναι κατά 18% επιβεβαιωμένα κρούσματα και 82% ύποπτες περιπτώσεις.

11:45 - Δέκα ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Συνολικά δέκα ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Μέχρι τις έντεκα από τους δέκα ασθενείς οι δύο νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.

Η κατάσταση της υγείας των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, κρίνεται, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, ως σταθερή.

Αργότερα σήμερα αναμένεται να δοθεί ένα εξιτήριο, ενώ θα γίνουν και τρεις εισαγωγές.

Σημειώνεται ότι χθες δόθηκαν δύο εξιτήρια σε ασθενείς των οποίων τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων τους ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό

Από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς μέχρι τις έντεκα το πρωί, έγιναν 139 εισαγωγές και δόθηκαν 114 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

11:40 - Πρόεδρος: Η Κύπρος συνεισφέρει €200.000 στον ΠΟΥ για προσπάθειες κατά του κορωνοϊού

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας γνωστοποίησε σήμερα τη δέσμευση της Κύπρου να συνεισφέρει €200.000 για τις προσπάθειες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης γράφει ότι η Κύπρος επικροτεί την πρωτοβουλία για την παγκόσμια αντίδραση κατά του κορωνοϊού.

«Όλες οι χώρες μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτήν την πρόκληση» λέει και σημειώνει ότι σε αυτό το πνεύμα, η Κύπρος δεσμεύεται να προσφέρει €200.000 στον ΠΟΥ, ενισχύοντας τις προσπάθειές του να εμποδίσει την εξάπλωση του ιού.

11:35 - Εικοσιένα πρόσωπα υπό διερεύνηση για κορωνοϊό νοσηλεύονται στο ΓΝ Λάρνακας

Συνολικά 21 πρόσωπα, υπό διερεύνηση για κορωνοϊό, νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Τα 17 άτομα νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, ενώ τέσσερα πρόσωπα μη διασωληνωμένα βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σημειώνεται ότι χθες στο Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύονταν μόνο 8 άτομα, υπό διερεύνηση για κορωνοϊό.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται σήμερα 68 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους, ενώ αναμένονται και δύο εισαγωγές

10:30 - Οκτώ ασθενείς προσήλθαν χθες στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Π. Χρυσοχούς, κανένας με συμπτώματα κορωνοϊού

Οκτώ ασθενείς προσήλθαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς, εκ των οποίων κανένας δεν χαρακτηρίστηκε ως ύποπτο περιστατικό κορωνοϊού, σύμφωνα με την Διευθύντρια του Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς δρα Μαρία Παπαγεωργίου.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η δρ. Παπαγεωργίου ανέφερε πως κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας , το ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς δέχτηκε 8 ασθενείς με κατάγματα, εκδορές, καρδιακό επεισόδιο και τα λοιπά. Επεσήμανε, πως κανένα από τα περιστατικά που δέχτηκε το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Π. Χρυσοχούς δεν έφερε συμπτωματολογία ύποπτου περιστατικού κορωνοϊού.

Επίσης η δρ. Παπαγεωργίου σημείωσε πως 8 ασθενείς επισκέφτηκαν και εγγράφηκαν στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς για ειδικότητες Παθολογίας, Καρδιολογίας και τα λοιπά, κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, χωρίς να παρατηρηθεί το παραμικρό πρόβλημα .

Επίσης, η δρ. Παπαγεωργίου σημείωσε, πως στον παθολογικό θάλαμο νοσηλείας κατά τη χθεσινή ημέρα έγινε μια εισαγωγή.

Σύμφωνα με την διεύθυνση του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς τηρούνται ευλαβικά όλα τα μέτρα ασφαλείας , κανόνες προστασίας και υγιεινής

10:00 - Συνεχίζονται οι δειγματοληψίες εργαζομένων στο λιανεμπόριο, αύριο ξεκινούν στις κατασκευές, λέει το Υπ. Υγείας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διεξαγωγή της δειγματοληψίας στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της στρατηγικής, για σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, η Λειτουργός Τύπου του Υπουργείου Υγείας, Μαργαρίτα Κυριάκου, η οποία σημείωσε ότι από αύριο ξεκινούν οι δειγματοληψίες και για τους εργαζόμενους στα εργοτάξια.

Σύμφωνα με την κ. Κυριάκου, η διεξαγωγή της δειγματοληψίας στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου άρχισε χθες και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 25 Μαΐου, για να προσθέσει ότι οι 14.000 από τις 20.000 εργαστηριακές εξετάσεις απευθύνονται στους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και οι 6.000 εξετάσεις στους εργαζόμενους σε εργοτάξια.

Όπως σημείωσε, το πρόγραμμα αφορά τους εργαζόμενους, οι οποίοι απασχολούνται σε θέσεις, που έχουν άμεση επαφή με την εξυπηρέτηση κοινού, όπως είναι οι πωλητές και οι ταμίες, ενώ ανέφερε πως από το πρόγραμμα εξαιρούνται οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου ποτών και τροφίμων.

Αναφορικά με τον τρόπο που θα γίνεται η εξέταση, η κ. Κυριάκου είπε ότι σε επιχειρήσεις μέχρι 3 υπαλλήλους, θα εξετάζεται 1 άτομο ανά υποστατικό, σε επιχειρήσεις μέχρι 10 υπαλλήλους, θα εξετάζονται 3 άτομα ανά υποστατικό, σε επιχειρήσεις πέραν των 10 και λιγότερων από 30 υπαλλήλων, θα εξετάζονται 6 άτομα ανά υποστατικό και σε επιχειρήσεις με περισσότερα από 30 άτομα, θα εξετάζονται 10 άτομα ανά υποστατικό.

Εξάλλου, ανέφερε ότι η διευθέτηση των ραντεβού θα γίνεται κατόπιν αιτήματος των επιχειρήσεων και όχι κατόπιν προσωπικού ραντεβού και η διεύθυνση της επιχείρησης θα πρέπει να συμπληρώνει το «Έντυπο αιτήματος δειγματοληψίας COVID-19» και να το αποστέλλει στο εργαστήριο της επιλογής της.

09:35 - Οι πολίτες που καλούνται να κάνουν τεστ κορωνοΐού

08:50 - Πότε θα τελειώσει η πανδημία στην Κύπρο (Πίνακες)

08:10 - Χωρίς κανένα πρόβλημα η επαναλειτουργία των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου στην Πάφο

Χωρίς κανένα πρόβλημα επαναλειτούργησαν οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου στην Πάφο σε μια προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΒΕΚ Πάφου Ανδρέα Ευριπίδου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Ευριπίδου που περιόδευσε χτες στην Πάφο, πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου, ανέφερε πως η λειτουργία των καταστημάτων διέπεται από τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας όπως αυτά καθορίστηκαν από τα αρμόδια Υπουργεία Υγείας και Εργασίας. Επίσης όλοι οι καταστηματάρχες έχουν ήδη προμηθευτεί με προστατευτικές μάσκες λαμβάνοντας όλα να ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας τόσο για τους ιδίους όσο και για τους πελάτες τους, όπως είπε.

Ο κ. Ευριπίδου ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως η πλειονότητα των καταστημάτων εκτός του εμπορικού κέντρου προσπαθούν να επαναλειτουργήσουν έστω και με μειωμένο προσωπικό , προσθέτοντας πως ακόμη και οι εστιάτορες που αναμένεται να ανοίξουν στις 21 Μαΐου βρίσκονται στους χώρους και προβαίνουν σε σχετικές εργασίες.

Πρόσθεσε επίσης πως αποτελεί μια ευκαιρία για το κοινό να επισκεφτεί και τα καταστήματα που βρίσκονται εκτός εμπορικού κέντρου .

Ο κ. Ευριπίδου έστειλε το μήνυμα προς τους επιχειρηματίες των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου να επιδείξουν υπομονή , ψυχραιμία, κουράγιο και πολύ προσπάθεια για να πάν όλα καλά.

07:50 - Πέραν των 3,6 εκ. τα περιστατικά κορωνοϊού παγκοσμίως

Στα 3.646.103 ανέρχονται τα περιστατικά κορωνοϊού παγκοσμίως, με τους θανάτους να φθάνουν τους 252.407.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του worldometer, τα άτομα που έχουν αποθεραπευτεί ανέρχονται στα 1.197.708.

Τα ενεργά κρούσματα ανέρχονται αυτή τη στιγμή στα 2.195.988. Η κατάσταση 2.146.351 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον ιό (98%) είναι ήπια, ενώ η κατάσταση των 49.637 (2%) είναι σοβαρή ή κρίσιμη.

Τα περισσότερα κρούσματα παγκοσμίως καταγράφουν οι ΗΠΑ, όπου οι άνθρωποι που έχουν προβληθεί από τον ιό ανέρχονται σε 1.212.835. Οι νεκροί από τον ιό φθάνουν τους 69.921.

Ακολουθούν η Ισπανία με 248.301 κρούσματα και 25.428 νεκρούς, η Ιταλία με 211.938 κρούσματα και 29.079 νεκρούς, το Ηνωμένο Βασίλειο με 190.584 κρούσματα και 28.734 νεκρούς, η Γαλλία με 169.462 κρούσματα και 25.201 νεκρούς και η Γερμανία με 166.152 κρούσματα και 6.993 νεκρούς.

07:30 - Ενενήντα έξι ασθενείς στα εξωτερικά ιατρεία ΓΝ Πάφου, δύο ύποπτα περιστατικά στο Κέντρο Διαλογής

Ενενήντα έξι ασθενείς απ΄όλες τις ειδικότητες προσήλθαν χθες κατά τη διάρκεια της ημέρας στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα, σύμφωνα με τον Επιστημονικό Διευθυντή του ΓΝ Πάφου για τον covid- 19 δρα Ιωσήφ Μουτήρη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο δρα Μουτήρης ανέφερε πως στο Κέντρο Βραχείας Νοσηλείας- Κέντρο Διαλογής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, νοσηλεύονται δύο ύποπτα περιστατικά, ενώ άλλα δύο έχουν πάρει εξιτήριο.

Επιπρόσθετα, σημείωσε ο δρα Μουτήρης, συνεχίστηκε κανονικά επίσης η λειτουργία των Τμημάτων Αιμοκάθαρσης και Θαλασσαιμίας του ΓΝ Πάφου, ενώ στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πάφου μέχρι τις 17:00 χθες το απόγευμα προσήλθαν για εξέταση 21 ασθενείς εκ των οποίων οι 10 παραπέμφθηκαν σε ιδιωτικές κλινικές.

Εξάλλου, συνέχισε, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πάφου, συνεχίζει να λειτουργεί με το 50% της δυναμικότητας της, δηλαδή με τέσσερις ασθενείς, ενώ στον Μικτό θάλαμο νοσηλεύονται άλλοι τέσσερις ασθενείς άλλων ειδικοτήτων.

07:10 - Πόσους κατήγγειλε η Αστυνομία στην πρώτη φάση του «ξεκλειδώματος»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X