ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ληστεία σε παντοπωλείο: Έσπρωξαν και έριξαν κάτω την ηλικιωμένη

Υπό κράτηση ένα πρόσωπο - Καταζητείται ακόμη ένας

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ενός προσώπου που θεωρείται ύποπτο για τη ληστεία της Κυριακής σε παντοπωλείο της Γιόλου ιδιοκτησίας 84χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση εκδόθηκαν την Κυριακή εντάλματα σύλληψης εναντίον δυο προσώπων και προχώρησε ήδη στην σύλληψη του ενός προσώπου για διευκόλυνση των ανακρίσεων και καταζητεί το δεύτερο.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι ο δράστης κατάφερε να διαφύγει με όχημα στο οποίο επέβαινε δεύτερο πρόσωπο, αφού κατάφερε να αποσπάσει από το παντοπωλείο το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, μια συσκευή παρακολούθησης και διάφορα άλλα είδη.

Ο δράστης φέρεται, επίσης, να έσπρωξε και να έριξε κάτω την ηλικιωμένη, η οποία είχε σπεύσει στο παντοπωλείο όταν ήχησε ο συναγερμός. Η γυναίκα υπέστη σοκ, τώρα είναι, όμως, καλά στην υγεία της.

Τόσο η ίδια όσο και κάτοικοι της περιοχής ήταν σε θέση και έδωσαν περιγραφή του δράστη και του οχήματος διαφυγής.

Με αφορμή το περιστατικό η κοινοτική αρχή της Γιόλου επαναφέρει το αίτημα της για την εξυπηρέτηση των κατοίκων από τραπεζικό ίδρυμα επί πενθήμερης βάσης, ώστε να μην έχουν χρήματα στις κατοικίες τους ή στα υποστατικά τους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του δεύτερου προσώπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X