ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άναψαν φωτιά και έριχναν κροτίδες - Τσάκωσαν 21χρονο Λεμεσιανό

Χειροπέδες και σε Λευκωσιάτες

Υποθέσεις παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, ανάμματος φωτιάς και παράβασης των διαταγμάτων σχετικά με τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, διερευνά η Αστυνομία

Στην Λευκωσία, δύο πρόσωπα, ηλικίας 23 χρόνων και 21 χρόνων, συνελήφθησαν γύρω στις 1.20 μετά τα μεσάνυχτα, όταν εντοπίστηκαν σε περιοχή στο Τσέρι, μετά από πληροφορία για άναμμα φωτιάς. Στην κατοχή του 23χρονου εντοπίστηκαν 45 κροτίδες και 3 βεγγαλικά, ενώ ακόμη εφτά κροτίδες εντοπίστηκαν στην κατοχή του 21χρονου.

Υπόθεση ανάμματος φωτιάς διερευνάται εναντίον 25χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή Περιστερώνας, σε σημείο όπου υπήρχε φωτιά σε σωρό από ξύλα. Ο 25χρονος ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας και καταγγέλθηκε για το παράνομο άναμμα φωτιάς, καθώς και για παραβίαση των διαταγμάτων για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.


Ήθελαν να κάνουν Πάσχα με τον... παραδοσιακό τρόπο - Κροτίδες στην κατοχή νεαρών


Νεαρός ηλικίας 21 χρόνων συνελήφθη και στην Λεμεσό, όταν λίγο μετά μεσάνυχτα, μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στην περιοχή Ύψωνα, μετά από πληροφορία για άναμμα φωτιάς και ρίψης κροτίδων. Ο 21χρονος, τράπηκε σε φυγή μαζί με άλλους νεαρούς, ωστόσο ανακόπηκε και συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, οι οποίοι τον είδαν να ρίχνει στο έδαφος ένα τσαντάκι, μέσα στο οποίο ανευρέθηκαν στη συνέχεια 15 κροτίδες.

Επίσης στην επαρχία Λεμεσού, μετά από πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων και πυροτεχνουργός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, μετέβηκαν γύρω στις 9.30 χθες το βράδυ, σε περιοχή στην Παρεκκλησιά, όπου σε παλαιά εγκαταλελειμμένη κατοικία, εντόπισαν αυτοσχέδιο μεταλλικό εκρηκτικό αντικείμενο, που περιείχε εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος πυροτεχνικής σύνθεσης και το παρέλαβαν για περαιτέρω εξετάσεις.


Σοβαρός τραυματισμός 17χρονου - Υπέστη ακρωτηριασμό από έκρηξη κροτίδας


Η Αστυνομία συνεχίζει τις επιχειρήσεις ελέγχων καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, με στόχο την πρόληψη του εγκλήματος και της πρόκλησης οχληρίας, καθώς και για την εφαρμογή των διαταγμάτων για προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19.

Αναφορικά με την εφαρμογή των μέτρων προστασίας από την εξάπλωση της πανδημίας και την τήρηση των σχετικών Υπουργικών διαταγμάτων και της σχετικής Νομοθεσίας, το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία διενήργησε συνολικά 16,769 ελέγχους για κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις προσώπων. Κατά τους ελέγχους διαπιστώθηκαν 198 παραβάσεις, για τις οποίες έγινε αντίστοιχος αριθμός καταγγελιών. Παράλληλα, ελέγχθηκαν 2,014 υποστατικά και έγιναν οκτώ καταγγελίες για παραβάσεις των σχετικών διαταγμάτων. Για την όλη προσπάθεια χρησιμοποιήθηκαν και τα Αστυνομικά ελικόπτερα, καθώς και μη επανδρωμένα πτητικά μέσα (Drones) που διαθέτει η Αστυνομία, συμβάλλοντας στον αποτελεσματικότερο έλεγχο του οδικού δικτύου και στη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων για την εφαρμογή των διαταγμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X