ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Συγκλονισμός για τη 16χρονη με κορωνοϊό: «Καμία σκευωρία…»

Ξέσπασε σε ανάρτησή της θείας του παιδιού

24news team

Την Παρασκευή (23/7) έγινε γνωστό ότι στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού, νοσηλεύεται 16χρονη η οποία νόσησε από κορωνοϊό, ενώ παρουσίασε σοβαρή πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια.

Η αδελφή της μητέρας της 16χρονης, μέσω ανάρτησής της ξέσπασε και συγκλόνισε με όσα ανέφερε. Συγκεκριμένα, τονίζει ότι «δεν υπάρχει καμία σκευωρία και κανένας δεν σας λέει ψέματα» όσον αφορά τον κορωνοϊό, ενώ για να δείξει την τραγικότητα των στιγμών που ζουν τα νοσηλευτήρια με τους πάρα πολλούς ασθενείς ανέφερε ότι το ασθενοφόρο που επρόκειτο να μεταφέρει τη μικρή στο νοσοκομείο πήγε 9 ώρες μετά την ειδοποίησή τους, αφού δεν υπήρχαν κρεβάτια.

Επίσης, αναφέρει ότι σαν οικογένεια έχουν καταρρεύσει από τη κατάσταση, ενώ σημειώνεται όλα τα μέλη είναι εμβολιασμένα εκτός από τη 16χρονη που λόγω ηλικίας δεν πρόλαβε.

Κλείνοντας, στέλνει το δικό της μήνυμα σε όσους δεν επιλέγουν να εμβολιαστούν.

Δείτε αυτούσια την ανάρτησή της στα ΜΚΔ:

Από το πρωί που ανακοινώθηκε στην κυπριακή δημοσιογραφιά ότι 16χρονη νοσηλεύεται με κορωνοιο το μόνο που βλέπω είναι μια επίθεση για την σκευωρία που ετοιμάζουν εναντίον των ανεμβολίαστων η κυβέρνηση και οι γιατροί και οι επιστήμονες.

Έχω να σας πω λοιπόν ότι ναι το παιδί 16 ετών που νοσηλεύεται είναι η κόρη της αδελφής μου και σαν οικογένεια έχουμε όλοι καταρρεύσει. Καμία σκευωρία δεν υπάρχει και κανένας δεν σας λέει ψέματα. Ήμαστε μια οικογένεια όλοι εμβολιασμένοι ενώ το μωρό μας λόγω ηλικίας δεν εμβολιάστηκε ακόμα. Αυτή την στιγμή το λιγότερο που θέλουμε σαν οικογένεια είναι η ύβρις προς το παιδί και προς τους γιατρούς που καταβάλλουν κάθε Προσπάθεια να κάνουν καλά το παιδί μας και όλο τον κόσμο.

Έχετε την επιλογή να μην εμβολιαστείτε και να αφήσετε τους εαυτούς σας έρμαιο της πανδημίας όμως σκεφτείτε πόσοι από εσάς τους ανεμβολίαστους στερείτε την θέση στο νοσοκομείο από παιδιά και άτομα που ακόμα δεν πρόλαβαν να εμβολιαστούν.

Χθες δεν υπήρχε ασθενοφόρο να παραλάβει καν το μωρό μας από τον φόρτο εργασίας που είχαν το ασθενοφόρο έφτασε σε εμάς μετά από 9 ώρες και αρκετές κλήσεις. Όσοι προλαβαίνετε τρέξτε και εμβολιαστείτε μα τω θεό είναι τόσο επικίνδυνος αυτός ο ιός. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο όμως σας παρακαλώ πάρα πολύ σταματήστε να βρίζετε επειδή δεν πείθεστε από τις ανακοινώσεις.

«Το δικαίωμα σας για μη εμβολιασμό σταματάει εκεί που αρχίζει να επηρεάζει τους υπόλοιπους στο δικαίωμα της νοσηλείας και της υγείας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X