ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Ποια πανδημία; Πάρτι με άδεια για... πυροτεχνήματα!

Πονοκεφαλιάζουν τους αρμοδίους τα πάρτι εν μέσω πανδημίας

24news team

Σε μια κρίσιμη καμπή της πανδημίας φαίνεται να βρίσκεται η Κύπρος, η οποία εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων, αναμένεται να γίνει νέο «ξεκλείδωμα» όσον αφορά τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν για τον κορωνοϊό ωστόσο υπάρχει ο φόβος για τρίτο κύμα του ιού στο νησί.

Κάποιοι όμως, φαίνεται να αγνοούν επιδεικτικά τα διατάγματα και την κρισιμότητα της κατάστασης και να συνεχίζουν ανενόχλητοι τη ζωή τους, διοργανώνοντας πάρτι, εκδηλώσεις, τραπεζώματα και άλλα.

Κυρίως στη Λεμεσό, όπου μάλιστα παρατηρείται η πιο κακή επιδημιολογική εικόνα, σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές του νησιού, τα κρούσματα ανυπακοής είναι αρκετά και αυτό προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στους αρμοδίους. 

Ενδεικτική είναι η περίπτωση του πάρτι γενεθλίων που διέλυσε χθες η Αστυνομία στην περιοχή Αγίου Τύχωνα. Εκεί εντοπίστηκαν 11 ενήλικα πρόσωπα μαζί με 10 παιδιά να γιορτάζουν γενέθλια, έχοντας φωτορυθμικά και ρίχνοντας πυροτεχνήματα. Εντύπωση μάλιστα προκαλεί και το γεγονός ότι για τα πυροτεχνήματα είχαν εξασφαλίσει και σχετική… άδεια! (Δες ΕΔΩ)

Σημειώνεται ότι πρόκειται για πρόσωπα από την Ρωσία, τα οποία όμως διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο. Θυμίζουμε πάντως ότι, και την προηγούμενη φορά που η Αστυνομία διέλυσε πάρτι, το οποίο είχε διοργανωθεί σε εστιατόριο πάλι είχε διοργανωθεί από αλλοδαπούς (Δες ΕΔΩ).

Ωστόσο από πλευράς της Αστυνομίας Λεμεσού με την οποία επικοινώνησε το 24news, δεν θεωρείται ότι οι αλλοδαποί είναι οι μοναδικοί που δεν συμμορφώνονται με τα Διατάγματα και καταστρέφουν την εικόνα, αφού εντοπίζονται και πολλοί Κύπριοι που παραβιάζουν τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο. Συγκεκριμένο παράδειγμα είναι η παρουσία 10 περίπου προσώπων, όλοι Ελληνοκύπριοι, σε σύλλογο της πόλης όπου εντοπίστηκαν να τρώνε και να πίνουν, αγνοώντας το Διάταγμα ενώ θυμίζουμε ότι και πρόσωπα είχαν επισκεφθεί εστιατόριο που λειτουργούσε παράνομα για να φάνε... κλέφτικο!  (Δες ΕΔΩ)

Η Αστυνομία πάντως, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα δημοσιεύματά μας έχει αυξήσει τις περιπολίες της στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, σε μια προσπάθεια εντοπισμού όσων παραβιάζουν τα διατάγματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X