ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Πληροφορία για «στήσιμο» καρναβαλιού - Η θέση Αστυνομίας

Φτάνει η Κυριακή της αποκριάς

Τις τελευταίες ημέρες ψιθυρίζεται ότι πολίτες που διαμένουν στη Λεμεσό, διοργανώνουν πάρτι και εκδηλώσεις για τις Αποκριές προκαλώντας ανησυχία. Η συμπρωτεύουσα ως γνωστόν είναι η πόλη των Καρναβαλιών, περίοδος που διασκεδάζεται έντονα κάθε χρόνο στην εν λόγω πόλη, ωστόσο φέτος ούτε παρέλαση θα υπάρξει ούτε παρόμοιες εκδηλώσεις όπως στο παρελθόν, λόγω πανδημίας.

Είναι γεγονός ότι στην Λεμεσό παρατηρείται η πιο κακή επιδημιολογική εικόνα σε σχέση με τις υπόλοιπες πόλεις και επαρχίες, ενώ είναι και πολλά τα κρούσματα ανυπακοής που εντοπίζονται.

Οι συναθροίσεις και οι εκδηλώσεις για τις αποκριές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως μια «υγειονομική βόμβα», αφού ορατό είναι το ενδεχόμενο μεγαλύτερης διασποράς του ιού στην κοινότητα.

Το 24news επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρη Κυριάκου, έθεσε το ερώτημα κατά πόσο οι πληροφορίες για διοργάνωση πάρτι και εκδηλώσεων στην πόλη ανήμερα των Καρναβαλιών, έχουν φθάσει και στην Αστυνομία.

Ο κ. Κυριάκου ξεκαθάρισε ότι προς το παρόν δεν έχει ληφθεί οποιαδήποτε σχετική πληροφορία ωστόσο επισήμανε: «Όλες οι πληροφορίες που έρχονται ελέγχονται και όπου χρειάζεται γίνονται καταγγελίες».

Σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου, υπήρξαν πληροφορίες για πομπή με οχήματα την ημέρα των Απόκριων ωστόσο, αν τηρούνται τα μέτρα από τους πολίτες δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε καταγγελία.

Επίσης, τόνισε ότι οι περιπολίες στην πόλη και επαρχία Λεμεσού συνεχίζουν να είναι αυξημένες με 35 περίπολα το 24ωρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X