ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός - Πάφος: Ανοίγουν ξανά χώροι εστίασης, κομμωτήρια, malls

Τι επαναλειτουργεί από αύριο στις δύο πόλεις

24news team

Μετά τα τοπικά lockdown σε Λεμεσό και Πάφο που κράτησαν δεκαοκτώ ημέρες, ανοίγουν ξανά οι επιχειρήσεις που είχαν βάλει λουκέτο.

Συγκεκριμένα, από αύριο (30/11) αίρεται η απαγόρευση μετακίνησης προσώπων από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου καθώς και μεταξύ των δύο Επαρχιών, ενώ σε λειτουργία μπαίνουν ξανά οι χώροι εστίασης, τα κομμωτήρια τα κέντρα αισθητικής κλπ.

Σε ισχύ τα νέα αυστηρά μέτρα από αύριο

Επίσης, οι μαθητές  λυκείων και τεχνικών σχολών καθώς και οι φοιτητές στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, επιστρέφουν ξανά στα θρανία. 

 

Δείτε αναλυτικά τι επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα (30/11) σε Λεμεσό και Πάφο:

1. Αίρεται η Απαγόρευση μετακίνησης προσώπων από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου καθώς και μεταξύ των δύο Επαρχιών

2. Επιτρέπεται η λειτουργία του λιανικού εμπορίου υπερκαταστήματα και πολυκαταστήματα καθώς και τα μεγάλα καταστήματα, με περιορισμό στη φυσική παρουσία των εξυπηρετούμενων (1 άτομο ανά 10τμ με ανώτατο αριθμό ταυτόχρονης φυσικής παρουσίας.)

3. Επιτρέπεται η λειτουργία κέντρων αισθητικής και δερματοστιξίας.

4. Επιτρέπεται η λειτουργία κομμωτηρίων.

5. Επιτρέπεται η λειτουργία Σχολών Οδηγών.

6. Επιτρέπεται η λειτουργία αρχαιολογικών χώρων, μουσείων, ιστορικών χώρων.

7. Επιτρέπεται η λειτουργία υπαίθριων και κλειστών θεάτρων, αιθουσών θεαμάτων και κινηματογράφων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με πληρότητα στο 50% της χωρητικότητάς τους.

8. Επιτρέπεται η λειτουργία εμπορικών κέντρων (malls) (1 άτομο ανά 10τμ με ανώτατο αριθμό ταυτόχρονης φυσικής παρουσίας.)

9. Επιτρέπεται η λειτουργία γκαλερί, πινακοθήκες, εικαστικές εκθέσεις.

10. Επιστρέφουν στα σχολεία οι μαθητές λυκείων και τεχνικών σχολών καθώς και οι φοιτητές στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

11. Επιτρέπεται η λειτουργία των χώρων εστίασης μέχρι τις 7 το βράδυ. Διευκρινίζεται ότι οι πιο πάνω χώροι δύνανται να παρέχουν υπηρεσίες κατ’ οίκον παράδοσης (delivery) μετά τις 7 μ.μ..

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση