ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Δράκαινα τσίμπησε 36χρονη Κύπρια στην θάλασσα (pics)

Τέσσερα περιστατικά στην θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού

Σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις ανταποκρίθηκαν στις 4/7 οι Ναυαγοσώστες της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού

Στο ΛΕΜ 12 έναντι Debenhams η ώρα 11.00 άνδρας από Ρωσία, 25 ετών παρουσίασε συμπτώματα με ταχυπαλμία άνω των 180 και πολύ ψηλή αρτηριακή πίεση. Καλέστηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στην δεύτερη περίπτωση στο ΛΕΜ 8 περιοχή La Isla και ώρα 17.00, άνδρες 45 και 46 ετών από Κύπρο κινδυνεύσαν με πνιγμό στην προσπάθεια του ενός να βοηθήσει τον άλλον. Άμεσα οι Ναυαγοσώστες της περιοχής ανταποκρίθηκαν και μετάφεραν και τους δύο με ασφάλεια στην ακτή όπου έδωσαν οποιονδήποτε βοήθεια χρειάστηκε.

Στην τρίτη περίπτωση στο ΛΕΜ 0 έναντι Δημοσίου ζωολογικού η ώρα 15.15 οι Ναυαγοσώστες μας απέτρεψαν τα χειρότερα όταν Άνδρας 26 ετών από Αίγυπτο κυνδυνευσε με πνιγμό. Άμεσα ανταποκρίθηκαν οι Ναυαγοσώστες μας και με την βοήθεια και του διπλανού σημείου το οποίο διαθέτει Jet ski τον μετέφεραν στην ακτή με ασφάλεια.

Στην τέταρτη περίπτωση στο ΛΕΜ 2 περιοχή Governors Beach Γυναίκα 36 ετών από Κύπρο κινδύνευσε με αναφυλακτικό σοκ μετά από τσίμπημα Δράκαινας. Έγινε χορήγηση Οξυγόνου και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X