ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λεμεσός: Δεν έδωσε ποτέ σημείο ζωής - Η μυστηριώδης εξαφάνιση γνωστού γιατρού (pics)

Η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη 19 χρόνια μετά

24news team

Μυστηριώδης χαρακτηρίζεται μέχρι και σήμερα, η εξαφάνιση του δρος Γιώργου Κιννή από την Λεμεσό, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν περίπου 19 χρόνια και έκτοτε δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής.

Ο Δρ Γεώργιος Κιννής, από την Λεμεσό, λείπει από την κατοικία του από τις 8/5/2001 και από τότε δεν υπήρξε κανένα νέο σχετικά με την τύχη του.

Το χρονικό του... μυστηρίου

Το πρωί της 8ης Μαΐου 2001, ο τότε Διευθυντής του Ακτινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Λεμεσού μίλησε για τελευταία φορά με την οικογένειά του και έκτοτε αγνοείται.

Το 2001 ήταν 45 ετών και στην ανακοίνωση της Αστυνομίας που βρίσκεται αναρτημένη μέχρι σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της, περιγράφεται ως ύψους 1.74 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, φαλακρός, με μούσι. Την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε τζιν παντελόνι σκούρου χρώματος και κοντομάνικη φανέλα κίτρινου χρώματος.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις τότε εξελίξεις, το όχημα του δρος Κιννή είχε εντοπιστεί την ίδια ημέρα της εξαφάνισής του σε περιοχή βόρεια του κυκλικού κόμβου Λινόπετρας, ξεκλείδωτο και με το κλειδί κρυμμένο κάτω από το χαλάκι στη θέση του οδηγού.

Η Αστυνομία από την πρώτη κιόλας στιγμή υποψιάστηκε ότι ο γιατρός είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Για την υπόθεση, είχε συλληφθεί λίγους μήνες αργότερα ένας 52χρονος εργολάβος από την Παραμύθα, ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης του γιατρού σε οικοδομικές εργασίες.

Ο 52χρονος φερόταν να είχε οικονομικές διαφορές με τον δρα Κιννή, ωστόσο παρά το γεγονός ότι είχε οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου, εν τέλει δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του.

Η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη μέχρι σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Εικόνα αρχείου

Τα νέα σημεία για τα rapid test

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς ...
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ