ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Απειλεί να σκοτώσει συνάδελφό του - Τι ζητά ο 27χρονος

Συνελήφθη συνεργός του 27χρονου που καταζητείται

24news team

Η Αστυνομία καταζητεί τον OMRANE TOURHZA, 27 ετών, από τη Γαλλία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εκβίασης, γραπτών απειλών για φόνο και απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 14 Απριλίου και 19 Μαΐου 2021, στη Λεμεσό.


Τραγωδία Ε.Φ.: Κόπηκε το σχοινί και έπεσε ο 33χρονος αξιωματικός


Συγκεκριμένα, ο 27χρονος καταζητείται για απειλές εναντίον πρσώπου που εργάζονταν μαζί στη Κύπρο, από τον οποίο ζητά 15 χιλιάδες ευρώ, ισχυριζόμενος ότι του τις χρωστάει, αλλιώς θα τον σκοτώσει. Επίσης, εναντίον του Omrane εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, αφού φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση βιασμού στο εξωτερικό.

Συνελήφθη συνεργός του

Έπειτα από αξιολόγηση πληροφορίας που ανέφερε ότι ο 27χρονος καταζητούμενος διέμενε στις Πλάτρες, η Αστυνομία διενήργησε έρευνες σε οικία της περιοχής όπου εντόπισαν 25χρονο από την Γερμανία.

Το εν λόγω πρόσωπο, συνελήφθη ως συνεργός του 27χρονου από τη Γαλλία, ο οποίος σημειώνεται ότι δεν εντοπίστηκε και εξακολουθεί να καταζητείται.

Ο 25χρονος συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησης, ενώ το αδίκημα που διερευνάται εναντίον του είναι αυτό της συνέργειας μετά τη διάπραξη ποινικού αδικήματος.

*Φωτογραφία του Γάλλου καταζητούμενου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση