ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός - Ποιος έδωσε αλκοόλ στην 13χρονη;

Την παρέλαβε η μητέρα της από εστιατόριο σε κωματώδη κατάσταση

Μητέρα βρήκε την ανήλικη κόρη της σε κωματώδη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία η μητέρα της 13χρονης επικοινώνησε με την δύναμη στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου (18/5) αναφέροντας ότι παρέλαβε το παιδί της μία ώρα προηγουμένως, στις 19:30 το βράδυ, από ανοιχτό χώρο, πλησίον εστιατορίου στη Γερμασόγεια σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Όπως ανέφεραν οι φίλοι της 13χρονης στη μητέρα της, η μικρή είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλης.


Έτσι σκότωσαν τον 29χρονο στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε τρεις (Φωτογραφίες)


Η γυναίκα πήρε αμέσως την ανήλικη σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό και από εκεί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του παιδιού, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο νοσοκομείο.

Η ανήλικη συνεχίζει να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Εντατική Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Ποιος έδωσε αλκοόλ στην 13χρονη;

Το μεγάλο ερώτημα αλλά και το βασικό σημείο το οποίο ερευνά η Αστυνομία είναι το ποιος προμήθευσε αλκοόλ σε ένα παιδί μόλις 13 ετών και μάλιστα σε τόσο μεγάλη ποσότητα που να την οδηγήσει σε κωματώδη κατάσταση. 

Τα μέλη της δύναμης διεξάγουν εντατικές έρευνες ώστε να φτάσουν στον ένοχο.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό «το οποίο εξετάζουμε με πολύ μεγάλη προσοχή και βέβαια θα εξεταστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 13χρονη κατανάλωσε τα οινοπνευματώδη ποτά. Είναι ένα θέμα το οποίο μας απασχολεί και σίγουρα θα είναι αντικείμενο των ανακρίσεων οι οποίες θα ακολουθήσουν».

Όπως είπε, η κατάσταση της υγείας της αυτή τη στιγμή είναι σταθερή, «έχει συνέλθει δηλαδή, και βέβαια αναμένεται να πάρουμε το πράσινο φως από τους θεράποντες ιατρούς για να πάρουμε κατάθεση από την ανήλικη», δήλωσε ο κ. Σωτηριάδης.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, «διερευνάται το ενδεχόμενο το ποτό να της δόθηκε από άλλο πρόσωπο ή να το εξασφάλισε από κάποιο υποστατικό».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση