ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι σκότωσαν τον 29χρονο στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε τρεις (Φωτογραφίες)

Τι διερευνά η Αστυνομία - Πώς τον σκότωσαν

Δημήτρης Λουκά

Υπόθεση φόνου, με θύμα 29χρονο, από το Καμερούν, διερευνά η Αστυνομία, στη Λευκωσία.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε στις 3:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (19/5) στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Πλατεία Σολωμού.

Ο νεαρός βρέθηκε τραυματισμένος έπειτα από πληροφορία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.

Τρία πρόσωπα συνέλαβε η Αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής σε σχέση με την διερευνώμενη υπόθεση φόνου ενώ προηγουμένως σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος Τύπου του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος ανέφερε , «δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει σύλληψη για την υπόθεση αυτή».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στη σύλληψη τριών προσώπων, 36, 30 και 28 ετών, προχώρησε πριν από λίγο η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα σήμερα, στη Λευκωσία. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.


Πώς οδηγήθηκαν στις συλλήψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των τριών προσώπων βάσει μαρτυριών και κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης της περιοχής.

Οι τρεις αναμένεται να ανακριθούν από τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας για να διαφανεί ποια είναι η εμπλοκή τους στο φονικό στο κέντρο της Λευκωσίας.

 Η υπόθεση 


Λεμεσός - 13χρονη σε κωματώδη κατάσταση από κατανάλωση αλκοόλ


Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο δράστης ή οι δράστες φέρονται να τραυμάτισαν, στην οδό Αριστοκύπρου, με σπασμένο μπουκάλι μπίρας σε διάφορα μέρη του σώματός του το θύμα στην περιοχή του «ΟΧΙ» αφού τον καταδίωξαν.

«Πολίτες εντόπισαν έναν τραυματία σε λίμνη αίματος στην Πλατεία Σολωμού και ειδοποίησαν την Αστυνομία», είπε ο κ. Σιάηλος.

Οι πρώτες έρευνες δείχνουν ότι η υπόθεση αφορά συμπλοκή αλλοδαπών ατόμων ενώ η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο το αιματηρό περιστατικό να σχετίζεται με ναρκωτικά.

Στη σκηνή μετέβησαν για αυτοψία οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους.

«Φαίνεται ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από αιμορραγία», είπε ο κ. Σιάηλος, σημειώνοντας πως νεκροψία επί της σορού του αναμένεται να γίνει αύριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X