ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάρνακα: Άγνωστοι προκάλεσαν ζημίες σε πάρκο

Καταγγέλλει ο Δήμος

Κακόβουλες ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στο πάρκο της οδού Γιαννάκη Στεφανίδη, το οποίο μόλις ολοκληρώθηκε και ακόμη δεν έχει εγκαινιαστεί επίσημα.

Ζημιές προκλήθηκαν στο φωτισμό, στα λάστιχα ύδρευσης και στο ηλεκτρικό μηχάνημα το οποίο ρυθμίζει το σύστημα ποτίσματος.
Σημειώνεται ότι στο εν λόγω πάρκο έχει γίνει φύτευση 100 περίπου δέντρων, έχουν τοποθετηθεί παιγνίδια και πάτωμα ασφαλείας, όλος ο αναγκαίος αστικός εξοπλισμός, όπως παγκάκια και άλλα και αποτέλεσε πολύμηνη αλλά και πολυδάπανη εργασία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας, τέτοιες ενέργειες «προσβάλλουν όλους εμάς αφού κάποιοι «ασυνείδητοι» δεν εκτιμούν την προσπάθεια που καταβάλλει τόσο ο Δήμος Λάρνακας όσον και ιδιωτικές εταιρείες και φορείς για τη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών διαβίωσης στην πόλη μας».

Ειδικότερα, όταν τέτοιες ενέργειες καταστρέφουν χώρους αναψυχής που προορίζονται για παιδιά τότε, οι ενέργειες αυτές αποτελούν έγκλημα, προστίθεται.

«Ενέργειες σαν αυτές, συμπληρώνεται, δεν μας πτοούν και εμείς ως αρμόδια Αρχή θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για εξωραϊσμό και βελτίωση της πόλη μας.

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί τους δημότες όπως όπου είναι εφικτό να περιφρουρούν τα πάρκα και άλλες εγκαταστάσεις του Δήμου αφού πρόκειται για περιουσία όλων μας».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X