ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Τρόμος για επιβάτες λεωφορείου - «Ακούμε μια έκρηξη...»

Η σοβαρή καταγγελία

24news team

Στιγμές τρόμου έζησαν, το Σάββατο (25/6), επιβάτες λεωφορείου με δρομολόγιο από Λευκωσία προς Λεμεσό όταν σημειώθηκε έκρηξη.

Το περιστατικό γνωστοποίησε με ανάρτησή του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο γνωστός ηθοποιός, Προκόπης Αγαθοκλέους. Μάλιστα ο κος. Αγαθοκλέους προέβη σε σοβαρές καταγγελίες αφού ανάμεσα σε άλλα έκανε λόγο για λερωμένο, ακατάστατο και διαλυμένο λεωφορείο ενώ συμπληρώνει ότι του γεννήθηκε η απορία αν θα καταφέρει να μεταφέρει τους επιβαίνοντες στον προορισμό τους.

Να σημειωθεί ότι αναφερόμενος στην περιπέτεια που έζησε σημειώνει ότι, «Χρειάστηκε να περιμένουμε 55 ΛΕΠΤΑ μια ομάδα περίπου 25 ανθρώπων για να φτάσει το άλλο λεωφορείο που ειδοποιήθηκε να έρθει να μας παραλάβει, το οποίο εμφανίστηκε από την αντίθετη κατεύθυνση και χρειάστηκε άλλα 10 λεπτά να βγει από την πλησιέστερη έξοδο και να γυρίσει».

Αυτούσια η ανάρτηση

«Σήμερα χρειάστηκε να ταξιδέψω με υπεραστικό λεωφορείο από Λευκωσία προς Λεμεσό.

Έβαλα την μάσκα μου, μπήκα, πλήρωσα 5 ευρώ και κάθισα.

Το λεωφορείο τόσο λερωμένο, τόσο ακατάστατο, τόσο διαλυμένο που πραγματικά μου γεννήθηκε η απορία αν θα καταφέρει τελικά να μας μεταφέρει στον προορισμό μας.

Κατά την διαδρομή συνειδητοποίησα πως ούτε ο κλιματισμός δούλευε. Εν το μεταξύ καλώδια να κρέμονται από την οροφή, κουρτίνες σκισμένες, τσίχλες κολλημένες παντού, και από τα τζάμια δεν μπορούσες σχεδόν να δεις έξω.

Αφού κάναμε στάση στην Αλάμπρα, αμέσως μετά την εκκίνηση καταλάβαμε πως κάτι μύριζε έντονα και η μηχανή δεν ακουγόταν καλά.
Ω του θαύματος!!

Δευτερόλεπτα μετά ακούμε μια έκρηξη ακριβώς πίσω μας και καπνοί έμπαιναν στην καμπίνα!!

Σταματήσαμε στην άκρη του αυτοκινητόδρομου και τρέχαμε πανικόβλητοι να κατέβουμε!!

Δίπλα μου ένας νεαρός φίλος κάτασπρος να μου λέει "έχω ανοιχτοφοβία τι να κάμω, έχω ανοιχτοφοβία τι να κάμω..; Παραδίπλα μια νεαρή γυναίκα με το 2χρονο παιδί της αγκαλιά, ηλικιωμένοι άνθρωποι, στρατιώτες, μετανάστες.. (δε βαριέσαι.. άνθρωποι δεύτερης διαλογής..)
Χρειάστηκε να περιμένουμε 55 ΛΕΠΤΑ μια ομάδα περίπου 25 ανθρώπων για να φτάσει το άλλο λεωφορείο που ειδοποιήθηκε να έρθει να μας παραλάβει, το οποίο εμφανίστηκε από την αντίθετη κατεύθυνση και χρειάστηκε άλλα 10 λεπτά να βγει από την πλησιέστερη έξοδο και να γυρίσει.

Μέσα στον ήλιο.
Μέσα στο high way.
Μέσα στην Κύπρο.
Μέσα στην Ευρώπη.

Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι εύλογα, προφανή, γεννιούνται με οργή και αγανάκτηση και περιμένουν απαντήσεις!

Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
Κυπριακή Κυβέρνηση - Cyprus Government
Υπεραστικά Λεωφορεία Κύπρου / Intercity Buses

Θέλετε να θέσετε τα ερωτήματα μόνοι σας και να τα απαντήσετε;;

Θέλετε;;»

Το 24News επικοινώνησε με την Αστυνομία και όπως πληροφορηθήκαμε δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ως εκ τούτου για καλή τύχη όλων οι ζημιές φαίνεται να είναι μόνο υλικές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση